Back to the Future Part II (1989) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Marty en Doc zijn nog maar net bijgekomen van hun eerste tijdreis avontuur, als ze zich opnieuw in het...
Back to the Future Part II

Back to the Future Part II

Komedie
Taal: Engels Jaar: 1989 Duur: 1 u 44 min

Marty en Doc zijn nog maar net bijgekomen van hun eerste tijdreis avontuur, als ze zich opnieuw in het ruimte - tijd continuüm begeven. Maar dit keer proberen ze in het jaar 2015 de toekomst bij te stellen. Hierdoor blijkt Hill Valley in 1985 echter te zijn veranderd in een bijna onherkenbaar, bizar stadje, waar pestkop Biff Tannen rijk en machtig is en.. Marty's vader! Nu kunnen ze het heden alleen nog rechtzetten door opnieuw terug te gaan naar 1955. Maar kunnen Doc en Marty het verleden herstellen zonder dat er een tijdparadox ontstaat die het universum aan flarden scheurt?

Cultklassieker Spannend Humoristisch Tijdreizen DeLorean Jaren '50 Hill Valley

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading