The Drop (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een barman uit New York redt een verwaarloosde puppy uit een vuilnisbak en hierdoor wordt hij het doelwit van diens...
The Drop

The Drop

Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 42 min

Een barman uit New York redt een verwaarloosde puppy uit een vuilnisbak en hierdoor wordt hij het doelwit van diens gewelddadige en mentaal onstabiele eigenaar. Op hetzelfde ogenblik bevindt hij zich te midden van een complot dat zich afspeelt in de door de maffia gecontroleerde bar waar hij werkt.

Geweld Grimmig Verlossing Donker Brooklyn

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Coen en Nelly
The Drop vonden wij een wat aparte, rustige film. Het acteerwerk is zeker goed, maar verwacht niet een hele spannende film. Toch vonden we de film goed wegkijken en je bent toch benieuwd hoe het allemaal gaat aflopen. Zeker niet slecht dus, maar we denken dat het niet een ieders 'cup of tea' zal zijn. Wij geven de film een zeven. Kijk en oordeel zelf!

Deze film komt ook voor in:

loading