Gone Girl (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op de dag dat ze vijf jaar samen zijn geeft Nick Dunne zijn charmante vrouw, Amy, als vermist op. Wanneer de plotselinge...
Gone Girl

Gone Girl

Drama Thriller Mysterie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 23 min

Op de dag dat ze vijf jaar samen zijn geeft Nick Dunne zijn charmante vrouw, Amy, als vermist op. Wanneer de plotselinge verdwijning van zijn vrouw ongelofelijk veel aandacht van de media krijgt, wijzen alle bewijzen naar Nick zelf. Onder druk van de groeiende media-aandacht begint het positieve beeld dat iedereen van zijn huwelijk had, te verwateren. Zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag zorgen ervoor dat iedereen zich hetzelfde begint af te vragen: Heeft Nick Dunne zijn eigen vrouw vermoord?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Gone Girl aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Stefan
Wat een waanzinnig goede film!
Geraffineerd goed in elkaar gedraaid, elke keer weer die twist, die onverwachte wending. En het acteerwerk is echt geweldig. Als je van thrillers houdt, waarvan je de uitkomst niet kunt voorspellen, dan is dit jouw film! Een dikke 9!

Reviews

Geert
Heeft zijn categorie Mysterie niet gestolen. Nick en Amy zijn 5 jaar getrouwd, doch op hun huwelijksverjaardag verdwijnt Amy. Onmiddellijk wordt een indrukwekkende zoekactie opgezet. Nick lijkt wat ongeïnteresseerd en maakt zich zo hoofdverdachte nummer 1, naarmate de film vordert spreken ook de bewijzen meer en meer in zijn nadeel. Doormiddel van flashbacks en de vertel lijn van Amy onthult de waarheid zich langzaam, met een straffe wending in wie is hier het slachtoffer en wie is de schuldige. Goede film, enkel het slot is in contrast met het sterke scenario. Toch een aanrader.
Vicky
Arme Nick of arme Amy ? zijn beiden slachtoffer van hun daden of is dit het perfecte huwelijk dat tot een abrupt einde kwam ? Schitterende film , indrukwekkende verhaallijn die een zeer onverwachte wending neemt , het plot is tevens verrassend . Knap acteerwerk , decor setting tip top , hele fijne film die tenminste de nodige ingrediënten bezit ! Spanning is aanwezig , het mysterie slorpt je op in het verhaal en wie of wat geloof je eerst , nadien , op het einde ? prachtig werk ! Zeker genoten van deze film , absolute aanrader ! dikke 9 !
Coen en Nelly
Ja goede film. Ben Affleck speelt zoals gewoonlijk goed. Als kijker wordt je meegezogen in het verhaal. Geen spektakel of actie, gewoon een goede thriller die wij wel konden waarderen. Het acteerwerk van de overige spelers is ook zeer geloofwaardig. Een goede acht krijgt deze film van ons. Kijken dus, zouden we zeggen...
loading