Survivor (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 2122, de Aarde raakt uit haar baan rond de zon. Het klimaat verandert, rivieren en oceanen verdampen, planten en dieren...
Survivor

Survivor

Actie Sciencefiction Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 29 min

2122, de Aarde raakt uit haar baan rond de zon. Het klimaat verandert, rivieren en oceanen verdampen, planten en dieren sterven uit en ook de mensheid lijkt gedoemd om het zelfde lot te ondergaan. De laatste overlevenden verlaten met 7 ruimteschepen de Aarde. Hun missie: het vinden van een bewoonbare planeet. Na een zoektocht van 40 jaar lijken de laatste overlevenden van deze missie gered wanneer hun ruimteschip eindelijk leven ontdekt. De planeet is echter al bewoond. Een nieuwe strijd tot overleven is onoverkomelijk, want de bewoners van de planeet dulden de nieuwkomers niet.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Survivor aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Shirley
De aarde is getroffen door een ramp en zeven schepen verlaten de aarde op zoek naar een nieuw thuishaven. Een van de schepen vindt een planeet. Survivor is een echte scifi zoals het hoort. Ik heb genoten van de hele film. Er zijn vreemde schepsels, ruimteschepen en leuke technische snufjes. Er is strijd en overwinning. Kortom het kijken waard!

Reviews

Henny
Nou, ik vond dit wel een behoorlijke actie film, temeer omdat
het weer een kennismaking was met een oude bekende science fiction acteur. De film voldeed aan mijn verwachtingen,
en gaf mij een genoeglijke avond, bedankt
Aad
Inderdaad nieuwsgierig of het een goede film zou zijn. Buiten het mooie landschap was het een zeer teleurstellende film. Ik heb eigenlijk zelden zo'n slechte film gezien. De outfits, het mooie dappere meisje het ongeloofwaardige winnen. Jammer.
Nicole
Nou ja de film Survivor? Heb deze film puur uit nieuwsgierigheid gekeken omdat de omschrijving mij op zich wel aansprak. Helaas heeft zowel de omschrijving als de film niet aan mijn verwachtingen voldaan. De verhaallijn is in principe wel leuk bedacht maar het gehele plaatje is vrij simpel van opzet. Maar het verstand op nul en niet te veel kritische kijk op de special effecten gaat deze film er enig sinds mee door! De waardering van anderhalve ster is dat wat mij betreft terecht en absoluut niet meer waard. Tijdens het kijken heb je af en toe een scene dat je denk, de film wordt beter of wat spectaculairder maar zakt daarna weer helemaal in elkaar. Je kunt natuurlijk zelf kijken en beoordelen (iedere smaak qua film is anders), maar ik zou toch even doorzoeken naar een betere! Ik geeft deze film dan ook puur voor de kostuums en de mooie omgeving een drie!
loading