Dracula Untold (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Het is 1462. Het is rustig in Transylvania onder Vlad III en zijn geliefde vrouw Mirena. Het leven van Vlad zal...
Dracula Untold

Dracula Untold

Actie Drama Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 25 min

Het is 1462. Het is rustig in Transylvania onder Vlad III en zijn geliefde vrouw Mirena. Het leven van Vlad zal gaan veranderen door de oorlog met de Turken en een verdrag met een demon. Een adembenemend actie-avontuur waarin de wedergeboorte van de monsters wordt ingeluid en het originele verhaal wordt verteld van de legendarische onsterfelijke, die wij vrezen als de zon ondergaat... Dracula.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Dracula Untold aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Vicky
Deze krijgt toch wel een mooie 9 , ik opteer normaliter vrijwel zelden tot nooit voor sf , fantasy film maar deze had een zeer mooie verhaallijn en gaat niet zozeer over vampieren zelf maar over de revolutie met de Turken en tevens een gezinsleven,wat heeft een man voor zijn vrouw en kind over , wat heeft hij over voor zijn volk als hij een leider is ? dat zie je in deze film,de special effects zijn erg mooi gedaan,eveneens is het geheel van de film mooi in beeld gebracht.Een echte aanrader voor wie een spannende , ontroerende film met een vleugje fantasie,romantiek,actie wil.met genot bekeken

Reviews

Ashna
De veldslagen zijn enigszins tegenvallend. Natuurlijk is dat iets wat misschien wel een beetje aan het fantasygenre kleeft. Voor deze film was ik van mening, dat Dracula een verhaal is dat niet meer verfilmd moet worden. Na het zien van Untold, ben ik echt wel benieuwd naar een vervolg. Er zaten verrassende elementen in en vond hem in ieder geval goed genoeg voor een waardering van 7 punten.
Ron
Opgegroeid met Christopher Lee als Dracula en veel van deze films gezien,soms bar slecht en soms een positieve uitzondering en deze is er zeker 1 van. Oke,geen Oscar misschien voor film of acteur maar wel een ander verhaal dan de standaard Dracula,met meer over de karakters en reden van het ontstaan van Dracula uit die tijd. Niet het zoeken naar bloed staat centraal maar de slag met de Turken destijds en de reden van Vlad om die stap te nemen. De effects zijn goed en de kostuums tot en met de hele aankleding goed verzorg, en kijkt lekker weg. Zeker leuke film met actie tot romantiek.
loading