Get On Up (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Niemand heeft hem ooit de regels verteld. Dus hij kon niets anders dan de regels breken. Gebaseerd op het levensverhaal...
Get On Up

Get On Up

Drama Muziek
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 2 u 13 min

Niemand heeft hem ooit de regels verteld. Dus hij kon niets anders dan de regels breken. Gebaseerd op het levensverhaal van de Godfather of Soul, geeft de film een beeld van de muziek, de bewegingen en de stemmingen van James Brown. Beleef de evolutie van een jongen met een zware jeugd tot één van de meest invloedrijke personen van de 20e eeuw.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Get On Up aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
An
Goede film. James Brown weergegeven van jong naar oud, van niets, naar de top. Veel muziek tijdens deze film. Dus stilzitten is er niet bij. Goede acteurs in deze film, lekker naturel gespeeld. Mooi om alle facetten uit het leven van zo'n bekende zanger voorbij te zien komen. ondanks zijn succes een triest leven.
loading