Endless Love (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Verhaal over twee jonge geliefden, David en Jade. Echter, hun passie voor elkaar is voor de ouders van Jade te heftig...
Endless Love

Endless Love

Drama Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 41 min

Verhaal over twee jonge geliefden, David en Jade. Echter, hun passie voor elkaar is voor de ouders van Jade te heftig en haar vader verbiedt David nog langer met haar om te gaan. Uit wanhoop om Jade weer te mogen zien beraamt David een plan dat ernstige consequenties heeft.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Endless Love aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Tineke
Wat een mooie film over de liefde! Werd helemaal blij van deze film. Zeker een aanrader!!!

Reviews

Winny
Man het huis uit voor een avondje en met wat lekker op de bank duiken. Dan is deze romantische film helemaal wat je zoekt als vrouw. De romantiek tussen deze twee jonge mensen spat van het scherm af. Fijn is het dan dat zo'n film ook een happy end heeft, anders blijft je ook met zo'n bedompt gevoel zitten. Deze film verdient zeker een 9 als feelgood film!
loading