How To Train Your Dragon 2 (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer Hikkie en Tandloos op een nieuw avontuur gaan, stuiten ze op een ijsgrot waar ze wilde draken...
How To Train Your Dragon 2

How To Train Your Dragon 2

Animatie Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 38 min

Wanneer Hikkie en Tandloos op een nieuw avontuur gaan, stuiten ze op een ijsgrot waar ze wilde draken en een mysterieuze Drakenrijder aantreffen. De twee vrienden raken verzeild in een spannende strijd om de toekomst van de mensen en draken te redden.

Animatiekunst Avontuurlijk Episch Familiebanden Vliegscènes Fantasietijdperk Berk eiland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Shirley
Hiccup en Tootless ontdekken spelenderwijs een leger drakenvangers. Ze ontsnappen en ontdekken later een plaats waar de draken zich thuisvoelen. Hiccup ontmoet voor het eerst zijn moeder in twintig jaar. How to train your Dragon 2 is een ontroerende familiefilm. Het is spannend van het begin tot eind. Serieus en toch humoristisch. Animatie het kijken waard voor de hele familie. Ik geef het een 10
loading