Die Frau des Polizisten (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Christine is getrouwd met Uwe, een politie agent. Samen met hem en hun kleine intelligente dochtertje...
Die Frau des Polizisten

Die Frau des Polizisten

Drama
Taal: Duits Jaar: 2014 Duur: 2 u 56 min

Christine is getrouwd met Uwe, een politie agent. Samen met hem en hun kleine intelligente dochtertje wonen ze in een klein Duits provinciestadje. Ogenschijnlijk vormen de drie een harmonieus en perfect gelukkig gezinnetje, maar hun dochtertje blijkt het enige cement waarop hun huwelijk is gefundeerd. Voor de buitenwereld verborgen - achter de claustrofobische muren van hun appartementje - blijkt iets kleins al genoeg te zijn om Uwes achterdocht en spanning te laten omslaan tot geweld. Die Frau des Polizisten ontrafelt de duistere kant van liefde, verlangen, macht en schaamte en werd op het Filmfestival van Venetië bekroond met de Special Jury Prize.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Die Frau des Polizisten aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
'Die Frau des Polizisten' is een bijzonder eigenzinnig Duits drama, geregisseerd door Philip Gröning. Deze prent over vrouwenmishandeling binnen het gezin is lang en duurt 175 minuten. De filmmaker had waarschijnlijk de beste bedoelingen, wou wellicht iets kunstzinnigs maken, maar hij heeft vooral iets erg vervelends gefabriceerd. Een echt verhaal is er niet. Interessant, werkelijk aangrijpend of spannend wordt het nergens. De film is verdeeld in maar liefst 58 hoofdstukken, waarvan sommige nog geen minuut duren. Het begin van ieder hoofdstuk wordt aangekondigd, alsook het einde ervan. Dit is enerverend. Het tempo is bijzonder traag en deze film komt uitermate langdradig en saai over. Er wordt door de filmmaker bovendien geen filmmuziek gebruikt en er zijn opvallend weinig dialogen. Op sommige momenten is deze prent bijna documentair. Het bekijken van deze productie was dan ook een zware klus. Deze film is niet geschikt voor het grote publiek en wist mij in ieder geval absoluut niet te bekoren.
loading