Devil's Knot (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een brute moord op drie kleine jongens zorgt begin jaren '90 voor opschudding bij een kleine gemeenschap in...
Devil's Knot

Devil's Knot

Drama
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 49 min

Een brute moord op drie kleine jongens zorgt begin jaren '90 voor opschudding bij een kleine gemeenschap in Arkansas. Op zoek naar een makkelijke zondebok worden na een kort onderzoek al gauw drie tieners met een voorliefde voor hardrock en occulte zaken veroordeeld tot zware gevangenisstraffen. Privédetective Ron Lax gelooft echter in hun onschuld en gaat de strijd aan met justitie. De jaren die daarop volgen blijft hun zaak de gemoederen zowel binnen als buiten Amerika bezighouden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Devil's Knot aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
'Devil's Knot' is een Amerikaanse film geregisseerd door Atom Egoyan. Het waargebeurde verhaal is angstaanjagend en gaat over een moderne heksenjacht die ontstaat in een diep gelovige (nogal achterlijke) Amerikaanse gemeenschap, nadat er drie jongetjes op gruwelijke wijze werden vermoord. De acteerprestaties zijn over het algemeen vrij degelijk, maar Reese Witherspoon wist mij in haar rol van 'Pam Hobbs' echter niet te overtuigen. De opbouw van de film is nogal rommelig. Het scenario is voor verbetering vatbaar. Het open einde is verontrustend, wat positief is. Deze prent is leuk om eens te zien, maar het is zeker geen meesterwerk.
loading