Yves Saint Laurent (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Parijs, januari 1958. De 21-jarige Yves Saint Laurent werd aangeduid als opvolger van Christian Dior en stelt...
Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent

Drama
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 41 min

Parijs, januari 1958. De 21-jarige Yves Saint Laurent werd aangeduid als opvolger van Christian Dior en stelt zijn eerste collectie voor. Op diezelfde succesvolle dag ontmoet hij Pierre Bergé, meester in het vak, die de liefde van zijn leven en zijn zakenpartner wordt. Beiden zullen elkaar nooit verlaten. Drie jaar later richten ze het bedrijf Yves Saint Laurent op, inmiddels uitgegroeid tot een van de beroemdste merken in de luxe modewereld.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Yves Saint Laurent aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Alexander
Deze interessante Franse biografische film over de wereldberoemde couturier Yves Saint Laurent werd geregisseerd door Jalil Lespert en is gebaseerd op het boek van Laurence Benaïm. Er wordt goed geacteerd. Pierre Niney is werkelijk uitstekend in de hoofdrol en ook Guillaume Gallienne doet het voortreffelijk als de partner van de getroubleerde modeontwerper. Alles wordt op overtuigende wijze in beeld gebracht. De dialogen zijn geloofwaardig. En het scenario is voldoende sterk. Ik heb van deze sfeervolle film genoten.
loading