Supercondriaque (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Romain Faubert is een 40-jarige man zonder vrouw en kinderen. Hij werkt als fotograaf voor een online medisch...
Supercondriaque

Supercondriaque

Komedie
Taal: Frans Jaar: 2014 Duur: 1 u 43 min

Romain Faubert is een 40-jarige man zonder vrouw en kinderen. Hij werkt als fotograaf voor een online medisch woordenboek en dit helpt hem niet om zijn acute hypochondrie te verlichten, integendeel zelfs. Zijn enige vriend is de huisarts Dr. Dimitri Zvenka, die de fatale fout heeft gemaakt om tijdens hun eerste ontmoeting vriendelijk te zijn tegen Romain. Iets waar hij nu spijt van heeft. Romain is immers een opdringerige patiënt, wat op de zenuwen werkt van de vrouw van de arts. Maar nu denkt Dr. Zvenka een oplossing gevonden te hebben. Hij wil Romain helpen om de vrouw van zijn dromen te zoeken.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Supercondriaque aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Susannah
Erg leuke film, waar wij als liefhebbers van franse films enorm van hebben genoten. Humoristisch, met actie, wat spanning en sensatie maar vooral grappig en snel zoals het dit genre betaamt. Aanrader!

Reviews

Marinus
Een film zoals Dany Boon en Kad Merad ze kunnen maken. Humoristisch maar met een verhaallijn. Soms zijn de scenes wel iets over de top. Over het algemeen is deze film zeker een aanrader. Vooral liefhebbers van Franse films kunnen hun hart ophalen. Kortom: een typisch Franse film met humor en een verhaallijn maar in sommige scenes wel wat aan de flauwe kant.
loading