Vochtige Streken online kijken / downloaden: Ze houdt ervan te experimenteren met diverse groenten tijdens het masturberen, jaagt op mannen door geur als lokmiddel te gebruiken en vindt het belang van persoonlijke hygiŽne zwaar overschat. Ze shockeert haar omgeving met haar uitgesproken mening over zaken waar menig persoon niet eens aan durft te denken. Helen Memel tergt haar gescheiden ouders tot het uiterste - terwijl ze slechts een wens heeft: dat ze weer bij elkaar komen. De enige bij wie ze zich helemaal op haar gemak voelt is haar hartsvriendin Corinna, haar 'partner in crime' met wie ze het ene na het andere sociale - en seksuele - taboe doorbreekt. Tijdens het scheren van haar intieme delen gaat er iets mis en Helen belandt in het ziekenhuis. Chef de clinique, Professor Notz, is niet de enige die haar als een uitzonderlijke patiŽnte beschouwt. Helen zorgt voor vrolijkheid en drukte, met haar brutale humor en vrijpostige gedrag. Tevens ziet ze nu dť kans om haar ouders tegelijkertijd op dezelfde plek te krijgen, aan haar ziekbed. Daarbij krijgt ze hulp van de verpleger Robin, die langzaam haar hart verovert? - Vochtige Streken
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Vochtige Streken
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Vochtige Streken

Ze houdt ervan te experimenteren met diverse groenten tijdens het masturberen, jaagt op mannen door geur als lokmiddel te gebruiken en vindt het belang van persoonlijke hygiŽne zwaar overschat. Ze shockeert haar omgeving met haar uitgesproken mening over zaken waar menig persoon niet eens aan durft te denken. Helen Memel tergt haar gescheiden ouders tot het uiterste - terwijl ze slechts een wens heeft: dat ze weer bij elkaar komen. De enige bij wie ze zich helemaal op haar gemak voelt is haar hartsvriendin Corinna, haar 'partner in crime' met wie ze het ene na het andere sociale - en seksuele - taboe doorbreekt. Tijdens het scheren van haar intieme delen gaat er iets mis en Helen belandt in het ziekenhuis. Chef de clinique, Professor Notz, is niet de enige die haar als een uitzonderlijke patiŽnte beschouwt. Helen zorgt voor vrolijkheid en drukte, met haar brutale humor en vrijpostige gedrag. Tevens ziet ze nu dť kans om haar ouders tegelijkertijd op dezelfde plek te krijgen, aan haar ziekbed. Daarbij krijgt ze hulp van de verpleger Robin, die langzaam haar hart verovert?
Waardering:
Acteurs: Christoph Letkowski, Carla Juri, Marlen Kruse
Categorie: Komedie
Drama
Filmhuis
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!