K9 Adventures: Legend of the Lost Gold online kijken / downloaden: ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De saaie zomer van Kassie Stevenson en haar trouwe hond Scoot verandert in een spannend avontuur wanneer Kassie in het bezit komt van een geheimzinnig zakhorloge dat het geheim herbergt van het legendarische Garrinson goud. Kassie en Scoot gaan op zoek naar de schat, op de voet gevolgd door twee boeven die het goud willen stelen. Zal het hen lukken om de schat te vinden en de boeven een stap voor te blijven? - K9 Adventures: Legend of the Lost Gold
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
K9 Adventures: Legend of the Lost Gold
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

K9 Adventures: Legend of the Lost Gold

ENGELS GESPROKEN, NEDERLANDS ONDERTITELD. De saaie zomer van Kassie Stevenson en haar trouwe hond Scoot verandert in een spannend avontuur wanneer Kassie in het bezit komt van een geheimzinnig zakhorloge dat het geheim herbergt van het legendarische Garrinson goud. Kassie en Scoot gaan op zoek naar de schat, op de voet gevolgd door twee boeven die het goud willen stelen. Zal het hen lukken om de schat te vinden en de boeven een stap voor te blijven?
Waardering:
Acteurs: Brooke Langton, Luke Perry, Ariana Bagley
Categorie: Avontuur
Familie
Kinderfilm
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!