The Grand Budapest Hotel (2014) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Gustave H., de conciërge van een bekend hotel, blikt terug op zijn excentrieke avonturen met Zero...
The Grand Budapest Hotel

The Grand Budapest Hotel

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2014 Duur: 1 u 36 min

Gustave H., de conciërge van een bekend hotel, blikt terug op zijn excentrieke avonturen met Zero Moustafa, de lobbyjongen die zijn beste vriend wordt. Gustave H. vertelt over de spectaculaire diefstal en opsporing van een waardevol Renaissance schilderij, over de dodelijke strijd om een familiefortuin, over een wanhopige achtervolging op motoren, in treinen, op sledes en ski's én over een opbloeiende liefde. Dit alles tegen de achtergrond van een drastisch veranderend Europa in de jaren tussen de twee Wereldoorlogen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Grand Budapest Hotel aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Wouter
Een zeer originele film die boeit vanaf het begin tot het einde.
Gedurende de film blijf je je afvragen wat het nou is waar je naar zit te kijken en dat maakt The Grand Budapest Hotel tot verrassend goede film.
Goede cast, creatieve decors, speelse humor maar ook regelmatig heerlijk over the top! Ingrediënten voor een vermakelijke avond.

Reviews

Michael
De trailer schept hoge verwachtingen in een originele filmstijl met sterke topacteurs. Van het eerste deel hebben we genoten. Jammer genoeg stuikt de film wat in elkaar in de tweede helft. Het verhaal kon wat krachtiger. We bleven een beetje op onze honger zitten. Met dit in het achterhoofd is het toch een aangename film om te kijken, maar niet voor 4,99 euro.
Manfred
Wat een geweldige film, zoals altijd bij Wes Anderson een beetje Weird. Typisch, maar deze film is ook nog spannend. Een 10 voor de aankleding/decors!
Natanaël
Deze film zou een komedie moeten zijn. Dat vond ik niet echt, hoewel er wel grappige stukjes in zaten. De beelden van het hotel vond ik prachtig. De grote luxe en weelde en schitterende ligging van het hotel waren niet te vergelijken met het hotel wat er van was overgebleven. Maar dat geeft heel goed de waarde weer voor iemand die verder kijkt dan het uiterlijk en de schoonheid ziet van herinneringen. De rollen waren goed gespeeld, de film soms wat surrealistisch en de sfeer soms sprookjesachtig. Leuk om naar te kijken.
loading