Touch of the Light (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Touch of the Light is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit het leven van het Taiwanees wonderkind Huang Yu...
Touch of the Light

Touch of the Light

Drama
Taal: Chinees Jaar: 2013 Duur: 1 u 45 min

Touch of the Light is gebaseerd op ware gebeurtenissen uit het leven van het Taiwanees wonderkind Huang Yu Siang en is een verhaal over dromen, vastberadenheid, liefde en geloven in jezelf. Geboren op het platteland ontwikkelt de blinde Yu Siang (gespeeld door hemzelf), met liefde en steun van zijn moeder en familie, zijn pianovaardigheden door zijn talent voor geluid en gevoel. Totdat hij de stap zet om de echte wereld te ontdekken op de universiteit. Hij moet het opnemen tegen ziende studenten die zich in hetzelfde speelveld bevinden en ondergaat de nodige hindernissen om zijn eigen weg te vinden. Als zijn pad kruist met dat van Jie, een mooie maar gefrustreerde verkoopster die droomt over een toekomst als danser, ziet hij haar hulpeloze strijd tegen de harde realiteit. Echter door het doorzettingsvermogen, het optimisme en de innerlijke rust van Yu Siang, raakt Jie door hem geïnspireerd en is vastbesloten haar droom na te jagen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Touch of the Light aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading