Oldboy (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een man wordt ontvoerd en gegijzeld en vervolgens 20 jaar lang eenzaam opgesloten. Wanneer hij op onverklaarbare wijze weer...
Oldboy

Oldboy

Actie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 39 min

Een man wordt ontvoerd en gegijzeld en vervolgens 20 jaar lang eenzaam opgesloten. Wanneer hij op onverklaarbare wijze weer wordt losgelaten begint zijn missie om te ontdekken wie hem al die tijd heeft opgesloten. Langzamerhand raakt hij verstrikt in een web van samenzwering en kwelling.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Oldboy aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Grandioos goede film, fantastisch bedacht verhaal. Op het moment met de muis, had ik de tranen in mijn ogen staan (kon het me helemaal voorstellen). Het verhaal neemt je mee en houdt je op het puntje van je stoel, omdat je zo benieuwd bent 'waarom'. Aanrader!

Reviews

Hans
Het gegeven is fascinerend: waarom wordt iemand 20 jaar vastgehouden? Het plot wordt stap voor stap ingevuld en dat maakt de film spannend. Maar het plot vind ik uiteindelijk nogal absurd en het slot ongeloofwaardig.
Marjolijn
Wat een gave film. Echt eentje die je nog niet eerder hebt gezien. Het verhaal is origineel en je blijft tot het einde geboeid en vol spanning kijken.
Joyce
Heftige film, behoorlijk fascinerend. Best shockend zelfs en een totaal onverwachts einde. Een paar flinke vechtscènes en een leuke verhaallijn maakt deze film absoluut de moeite waard om te kijken, als je van een goede actie/drama film houdt. Het zal zeker een film zijn die je nog even gaat onthouden.
loading