The Whale (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Charlie leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te...
The Whale

The Whale

Drama
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 52 min

Charlie leeft teruggetrokken en geeft Engelse les online. Hij heeft ernstig overgewicht en lijkt alles in zijn leven te zijn kwijt geraakt. Toch probeert Charlie, vol hoop, het contact met zijn 17-jarige dochter Ellie te herstellen. Maar die neemt het hem kwalijk dat hij zijn gezin in de steek heeft gelaten. Langzaamaan ontdekken we hoe Charlie de man geworden is die we zien, en hoe hij hoopt toch een vader voor Ellie te kunnen zijn.

Acteerwerk Isolatie Claustrofobisch Verlossing Close-ups Moderne tijd Appartement

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Eva
The Whale ging in 2022 in premiere op het 79e Venice International Film Festival en was direct een groot succes. Darren Aronofsky regisseerde het psychologische drama gebaseerd op een toneelstuk van Samuel D. Hunter. Filmcritici zijn lovend over de steengoede acteerprestaties.

Het verhaal gaat over The Whale, een man zo groot als een walvis... Docent Charlie (Brendan Fraser) is een loner en geeft online Engelse lessen. Met ernstig overgewicht en een leven in eenzaamheid is zijn leven uitzichtloos. Hij kan toch de moed vinden om de relatie met zijn 17-jarige dochter Ellie (Sadie Sink) te herstellen. Maar dit gaat niet zomaar. Hoe moeilijk is het voor een dochter die zich in de steek gelaten voelt door haar vader om weer open te staan voor contact...

Fraser won een Academy Award, Critics' Choice Award en SAG Award voor Beste Acteur. De film kreeg verder de Oscar voor Beste Makeup en Hairstyling en Hong Chau een nominatie voor Best Supporting Actress.
loading