Het Feest van Tante Rita (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita....
Het Feest van Tante Rita

Het Feest van Tante Rita

Familie Muziek
Taal: Nederlands Jaar: 2022 Duur: 1 u 20 min

Theo en Lulu gaan op vakantie naar de camping en hopen op een uitnodiging voor Het Feest van Tante Rita. Op de camping aangekomen heeft moeder Sjan een mooie verrassing; ze zijn uitgenodigd! Maar de weg naar het feest is niet zonder obstakels: met de familie auto kan niet gereden worden en er is een leeuw ontsnapt uit de dierentuin. Eenmaal onderweg worden Theo en Lulu ook nog eens gedwarsboomd door Vwo en zijn persoonlijke chauffeur Remco, omdat Vwo de danswedstrijd wil winnen. Kan Frank Vonk de leeuw in het Tsjoe Tsjoe Wa bos vangen en lukt het de bijziende buschauffeur om Theo en Lulu op tijd bij het dansfeest te krijgen.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading