The Real Charlie Chaplin (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Toen Charles Chaplin in 1910 begon aan een lange tour door de VS als lid van de Fred Karno Company, was...
The Real Charlie Chaplin

The Real Charlie Chaplin

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 50 min

Toen Charles Chaplin in 1910 begon aan een lange tour door de VS als lid van de Fred Karno Company, was hij vastbesloten het leven van armoede dat hij tot dan toe had gekend voorgoed achter zich te laten. Binnen een paar jaar leek Chaplin dat doel bereikt te hebben, maar gedurende zijn hele carrière heeft de media een grote rol gespeeld in de beeldvorming rondom de geliefde filmster. Aanvankelijk ten faveure, maar later ten nadele van de legendarische filmmaker. Als we de invloed van media op de beeldvorming buiten beschouwing laten: wie was dan de échte Charles Chaplin?

Vagebond Legendarisch Historisch Filmicoon Archiefbeelden Engelse roots

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading