McEnroe (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Portret van één van de meest explosieve en fascinerende sporticonen aller tijden. John McEnroe was vier jaar op rij de...
McEnroe

McEnroe

Documentaire Sport
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 39 min

Portret van één van de meest explosieve en fascinerende sporticonen aller tijden. John McEnroe was vier jaar op rij de nummer één van de wereld en zijn epische gevechten met Bjorn Borg bepaalden mede het gouden tijdperk van tennis, maar de enorme controverse op en buiten het veld verraadde een innerlijk conflict. Tijdens een nacht in New York reist John door zijn geheugen om te onderzoeken waarom zijn behoefte aan connectie hem zowel dreef als bijna brak. "McEnroe" bevat volledig ongeziene archiefbeelden van enkele van de grootste wedstrijden uit de tennisgeschiedenis - waaronder de US Open en Wimbledon - en homevideobeelden van John zelf.

Sporticoon Explosief temperament Professioneel tennis Archiefbeelden Jaren 70/80 Wimbledon

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading