Nowhere Special (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. John, een 35-jarige glazenwasser, heeft zijn leven gewijd aan het opvoeden van zijn 4-jarige zoon, Michael, nadat...
Nowhere Special

Nowhere Special

Drama 7.20
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2020 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 31 minuten

John, een 35-jarige glazenwasser, heeft zijn leven gewijd aan het opvoeden van zijn 4-jarige zoon, Michael, nadat de moeder van het kind hen kort na de bevalling had verlaten. Als John nog maar een paar maanden te leven heeft, probeert hij een nieuwe, perfecte familie voor Michael te vinden, vastbesloten hem te beschermen tegen de verschrikkelijke realiteit van de situatie.

Huurprijs: €3,99 of 8 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (2)

7.20/10.0
7
Tim
01-10-2022
Interessante film met goed verhaal
7
Eva
02-09-2022
Nowhere Special (2021) is een Brits drama, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, dat je diep raakt. John (James Norton, Mc Mafia, Happy Valley) is glazenwasser en alleenstaande vader. Vier jaar is zijn zoontje, Michael, en hun band is puur en ontroerend. John blijkt ernstig ziek te zijn en gaat op zoek naar adoptieouders voor Michael. Hij wil zijn zoon kansen geven die hij in zijn jeugd niet kreeg.

Wat moet je als goede vader je kind bieden? Uiteindelijk ontdekt John dat eerlijk zijn naar je kind het beste is wat je kunt doen. En dan zijn er de schijnbaar kleine dingen die groot blijken en juist belangrijke herinneringen worden...

Uberto Pausolini regisseerde het drama en schreef zelf het complete script. Het werd een mooie, bescheiden en aangrijpende film met geweldige acteerprestaties van John -overigens getipt als de nieuwe James Bond!- en natuurtalent Michael.
loading