The Ledge (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een klimavontuur van twee vriendinnen verandert in een angstaanjagende nachtmerrie. Nadat Kelly de moord op haar beste...
The Ledge

The Ledge

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 23 min

Een klimavontuur van twee vriendinnen verandert in een angstaanjagende nachtmerrie. Nadat Kelly de moord op haar beste vriendin op camera heeft vastgelegd, wordt ze het volgende doelwit van een groep vrienden die voor niets uit de weg gaan om het bewijsmateriaal en iedereen die hen tegenwerkt te vernietigen. Vrezend voor haar leven begint ze aan een verraderlijke klim op een steile bergwand. Haar overlevingsinstinct wordt zwaar op de proef gesteld wanneer ze op slechts enkele meters afstand vast komt te zitten met de moordenaars.

Moordmysterie Isolatie Spannend Overlevingsthriller Klimscènes Hedendaags Bergen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Barbara
Wat een mooi klimavontuur had moeten worden verandert voor de jonge Kelly in een nachtmerrie. Als ze de moord op haar vriendin heeft vastgelegd op camera, zet een groep vrienden alles op alles om de camera waar bewijsmateriaal opstaat in handen te krijgen. Wanhopig voor haar eigen veiligheid klimt Kelly op een bergklif en wordt haar overlevingsinstinct op de proef gesteld. Deze film is van begin tot het eind echt super spannend en is dan ook zeker de moeite waard om naar te kijken. Wij hebben de film 1 keer gezien, maar gaan hem zeker nog eens kijken.

Deze film komt ook voor in:

loading