The Band's Visit (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een kleine Egyptische politiefanfare komt naar Israël om er op te treden tijdens de opening van een Arabisch...
The Band's Visit

The Band's Visit

Komedie Drama
Taal: Hebreeuws Jaar: 2007 Duur: 1 u 23 min

Een kleine Egyptische politiefanfare komt naar Israël om er op te treden tijdens de opening van een Arabisch cultureel centrum. Door omstandigheden komt niemand hen ophalen aan de luchthaven. Zij proberen op eigen kracht hun bestemming te bereiken, maar komen uiteindelijk terecht in een onooglijk, bijna vergeten dorpje in het zuiden van Israël. Zij moeten daar noodgedwongen overnachten en dringen binnen in het leven van drie lokale bewoners: Iztzik, die net een huwelijkscrisis doormaakt, Papi, die zijn langverwachte eerste afspraakje heeft die avond, en Dina, die het lokale café openhoudt, maar heel eenzaam is.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Band's Visit aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading