De Drekkies (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Drekkies zoeken een nieuwe plek om te wonen. Ze komen terecht in Stinkstad, een prachtig en rustig plaatsje. Helaas...
De Drekkies

De Drekkies

Animatie Familie
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 21 min

De Drekkies zoeken een nieuwe plek om te wonen. Ze komen terecht in Stinkstad, een prachtig en rustig plaatsje. Helaas heeft Stinkstad last van een vreselijk stinkende vuilnisbelt. Daar moet iets aan gedaan worden! Max, zoon van de burgemeester, is een geboren knutseltalent. Hij hoopt dat hij het stankprobleem kan oplossen met een machine die hij bouwt met Professor Schuimkop en diens nichtje Lotta. Als Max de Drekkies op de vuilnisbelt tegenkomt, begrijpt hij al snel wat deze wezentjes voor Stinkstad kunnen betekenen: ze eten vuilnis! En voor de Drekkies is de vuilnisbelt van Stinkstad het thuis dat ze al die tijd al zochten.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading