Iron Cross: The Road to Normandy (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Tweede Wereldoorlog, 1944. Kapitein Klaus Muller vecht om te overleven aan het oostfront,...
Iron Cross: The Road to Normandy

Iron Cross: The Road to Normandy

Oorlog
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 55 min

De Tweede Wereldoorlog, 1944. Kapitein Klaus Muller vecht om te overleven aan het oostfront, samen met zijn broer Anton en hun vrienden. Omsingeld door overweldigende Russische troepen raakt Klaus gewond en wordt naar Frankrijk gestuurd, vlak voor de geallieerde invasie. Daar wordt Klaus geconfronteerd met het ergste van de oorlog en een verdachte Gestapo-agent met een persoonlijk belang om van Klaus af te komen. Terwijl hij gefrustreerd bezig is met de voorbereiding van de verdediging van de Atlantikwall, zetten Amerikaanse parachutisten zich schrap voor D-Day.

Realistische Gevechten Oorlogsdrama Historisch Tweede Wereldoorlog Loopgravenoorlog 1944 Atlantikwall

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading