Justin Bieber's Believe online kijken / downloaden: Na de wereldwijde hit Never Say Never is Justin Bieber dit jaar terug met een gloednieuwe film. Met hoogtepunten van zijn waanzinnige BELIEVE concerttour, maar vooral met veel beeld uit zijn jeugd. Zie hoe hij van een muzikaal jochie uit Canada het grootste idool alive werd. En hoe hij nu uitgroeit tot één van de hotste sterren ter wereld. Kijk mee backstage én on-stage, gil mee met de fans en beleef het alsof je er zelf bij bent! Naast Justin Bieber zijn ook Usher, Will i Am, Nicki Minaj, Ludacris en Jeremy, Jazmyn en Jaxon Bieber te zien in de film! - Justin Bieber's Believe
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Justin Bieber's Believe
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Justin Bieber's Believe

Na de wereldwijde hit Never Say Never is Justin Bieber dit jaar terug met een gloednieuwe film. Met hoogtepunten van zijn waanzinnige BELIEVE concerttour, maar vooral met veel beeld uit zijn jeugd. Zie hoe hij van een muzikaal jochie uit Canada het grootste idool alive werd. En hoe hij nu uitgroeit tot één van de hotste sterren ter wereld. Kijk mee backstage én on-stage, gil mee met de fans en beleef het alsof je er zelf bij bent! Naast Justin Bieber zijn ook Usher, Will i Am, Nicki Minaj, Ludacris en Jeremy, Jazmyn en Jaxon Bieber te zien in de film!
Waardering:
Acteurs: Justin Bieber
Categorie: Documentaire
Muziek
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!