Infinite Storm (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bergbeklimmer Pam Bales raakt verstrikt in een sneeuwstorm als ze Mount Washington trotseert. Tijdens het noodweer,...
Infinite Storm

Infinite Storm

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2022 Duur: 1 u 34 min

Bergbeklimmer Pam Bales raakt verstrikt in een sneeuwstorm als ze Mount Washington trotseert. Tijdens het noodweer, als Pam weer terug naar beneden gaat, ontmoet ze een gestrande vreemdeling. Ze besluit zowel zichzelf als de desbetreffende vreemdeling van de berg te krijgen voordat de avond valt.

Visuele intensiteit Extreme omstandigheden Dramatische toon Overlevingsthriller Sneeuwstorm Tijdspanne Mount Washington

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Barbara
Deze film is verre van een thriller. Het is meer een avonturen film. De film die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal gaat over ene Pam Bales die in zeer barre weersomstandigheden een berg gaat beklimmen. Tijdens de klim komt ze iemand tegen die verward over komt. Ze probeert de persoon te helpen. In het begin van de film kom snap je nog niet waarom beide personen de bergen ingaan. Pas aan het eind van de film kom je er achter. De film oogt buiten wat stormachtige beelden heel rustig. Het is geen onaardige film. Maar in mijn ogen is het beslist geen thriller.
loading