A Journal for Jordan (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'A Journal for Jordan' volgt het leven van sergeant Charles Monroe King. Als militair gestationeerd...
A Journal for Jordan

A Journal for Jordan

Drama
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 2 u 6 min

'A Journal for Jordan' volgt het leven van sergeant Charles Monroe King. Als militair gestationeerd in Irak besluit hij een dagboek bij te houden voor zijn zoontje. Hierin probeert hij hem goede raad te geven over hoe op te groeien zonder de aanwezigheid van zijn vader.

Inspirerend Emotioneel Liefde Dagboek Hedendaags Irak

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Eva
Prachtig liefdesdrama gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Carrierevrouw Dana Canedy (Chante Adams), New York Times journalist en editor, ontmoet Charles Monroe King (Michael B. Jordan), een sergeant in de US Army. Een prachtige verfilming over de liefde van twee totaal verschillende mensen voor elkaar en voor hun zoon Jordan. Als Charles wordt uitgezonden naar Irak geeft Dana hem een dagboek. Tijdens de oorlog schrijft hij 200 pagina's aan zijn zoon, over zijn leven, zijn dromen en de liefde voor zijn vrouw en zoon. Over respect en kwetsbaarheid. Over de kracht van tranen. "Crying can release a lot of pain and stress. It has nothing to do with your manhood."

Na het lezen van het dagboek dacht Dana onmiddellijk, dit verhaal is zo krachtig dat ik het wil delen met de wereld! Denzel Washington over de inmiddels 15 jaar oude Jordan, 'A gentle soul, and a great young man'. Een film die vele sprongen in de tijd maakt, van verstilde warme scenes tot momenten met humor. Niets passender dan Cold Play's Fix you in de soundtrack…

Deze film komt ook voor in:

loading