Special Delivery (2022) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Eun-ha is een pakketbezorgster die verantwoordelijk is voor het leveren van ongewone post. Op een dag gaat ze...
Special Delivery

Special Delivery

Actie Misdaad Thriller
Taal: Koreaans Jaar: 2022 Duur: 1 u 44 min

Eun-ha is een pakketbezorgster die verantwoordelijk is voor het leveren van ongewone post. Op een dag gaat ze naar Seoul om een klant op te halen die betrokken is bij een gokmisdaad en naar het buitenland wil vluchten. In plaats daarvan ontmoet Eun-ha de jonge zoon van de klant, die de sleutel heeft tot een bankrekening met miljoenen wons. Als Kyeong-pil, een politieagent die eigenlijk het brein is achter de hele gokmisdaad, het vermiste kind opjaagt, wordt Eun-ha onverwachts het doelwit van de politie en de nationale inlichtingendienst. De overdracht van het geld en een onschuldig leven ligt nu in haar handen.

Spannend Onverwacht Actiethriller Achtervolgingen Moderne tijd Seoul

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading