Nightmare Alley (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Stan Carlisle treedt in de kermiswereld van de jaren 40 op als mentalist. In een poging rijke toeschouwers op te...
Nightmare Alley

Nightmare Alley

Thriller Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 2 u 24 min

Stan Carlisle treedt in de kermiswereld van de jaren 40 op als mentalist. In een poging rijke toeschouwers op te lichten, besluit hij samen te werken met Lilith Ritter, een manipulatieve psychologe. Maar wat hij niet weet, is dat de psychologe nog gevaarlijker is dan hij.

Sterke cast Dreigende atmosfeer Film noir Duistere thriller Visueel spektakel 1940s Kermiswereld

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
×

meJane Extra's

Making of - The Making of Nightmare Alley
Deze video is beschikbaar na het huren of kopen van Nightmare Alley.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na het afrekenen heb je direct toegang!

Eva
Zet je schrap voor mysterie en realisme, spanning en donkere mindgames!

'Nothing is digital. Everything is real' zegt Mexicaanse regisseur Guillermo del Toro (The Shape of Water) over zijn nieuwste Film Noir met een topsterrencast als Bradley Cooper, Rooney Mara, Toni Collette, Cate Blanchett, Leonardo DiCaprio, Willem Dafoe.

Cooper als Stanton Carlisle speelt misschien wel zijn beste rol als charismatische gedreven oplichter met een goed randje. In de New Yorkse jaren '40 licht hij de rijke elite op in een mysterieus illusionistisch complot samen met Marlene Dietrich style psychiater Lilith (Cate Blanchett). Fictie meets waarheid, mindgames meet sentimentalisme… Nightmare Alley als remake van de oorspronkelijke film in zwart-wit, de regisseur zegt 'gemaakt in kleur, maar gefilmd met belichting als bij n zwart-wit film'… Daardoor met een heerlijke, mysterieuze en toch realistische typisch jaren '40 kleur.

Deze film komt ook voor in:

loading