The King's Man (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te...
The King's Man

The King's Man

Actie Avontuur 6.65
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:2021 Beeldformaat:16:9 Speelduur:2 uur en 5 minuten

Een verzameling van 's werelds ergste tirannen en criminele meesterbreinen verzamelt zich om een oorlog uit te zetten die miljoenen zal vernietigen. De hoop is gevestigd op n man die tegen de tijd zal moeten racen om ze te stoppen. Het leidt tot de origine van de eerste onafhankelijke inlichtingendienst, 'The King's Man'.

Huurprijs: €5,99 of 12 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

meJane Exclusive

Huur nu The King's Man en krijg direct toegang tot unieke nooit eerder vertoonde filmspecials, enkel en alleen te zien op meJane.com.

×

meJane Exclusive

Making of - The Making of The King's Man
Deze video is exclusief te zien bij meJane.com en beschikbaar na huren van The King's Man.
Klik op Kijk film om verder te gaan, na afrekenen heb je direct toegang.

Kijk film

Reviews (1)

6.65/10.0
8
Eva
07-04-2022
'Surreal, exciting and ... nerve wrecking' zegt regisseur Matthew Vaughn over zijn film The King's Man (2021). De Brits-Amerikaanse actiethriller is eigenlijk de voorloper van deel 1 en 2. Deel 3 wordt verwacht in 2023.

Het verhaal, gebaseerd op het stripboek The Secret Service, speelt zich af in de Eerste Wereldoorlog, en is de voorloper op Kingsman: The Secret Service (2014) en Kingsman: The Golden Circle (2017). Mooie cast met onder andere Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Daniel Brhl, Djimon Hounsou, Aaron Taylor-Johnson en Charles Dance. En... een kleine rol is weggelegd voor de Nederlandse acteur Olivier Richters, ook wel bekend als 'The Dutch Giant'!

Je volgt de actiecomedy in een wereld waarin onmenselijke criminelen miljoenen mensen willen opofferen voor een machtsspel. De eerste onafhankelijke inlichtingendienst The Kingsman kan de wereld redden. Maar er is weinig tijd
loading