Stillwater (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De van Oklahoma afkomstige arbeider Bill Baker reist naar Marseille, waar zijn dochter, die van hem vervreemd is,...
Stillwater

Stillwater

Misdaad Drama
5.30 Taal:Engels Jaar:2021 Duur:2 u 13 min

De van Oklahoma afkomstige arbeider Bill Baker reist naar Marseille, waar zijn dochter, die van hem vervreemd is, gearresteerd werd voor een moord die ze ontkent gepleegd te hebben. Zonder de taal of cultuur te kennen, probeert Bill in Frankrijk om zijn dochter vrij te krijgen. Tijdens zijn verblijf in het land raakt hij bevriend met een Franse vrouw en haar dochtertje.

Huurprijs: €3,99 of 8 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen
NL 5.1 16:9

Reviews (1)

5.30/10.0
4
Barbara
19-02-2022
Deze film verteld het verhaal over ene Bill Baker die helemaal van Oklahoma naar Marseille afreist om daar zijn dochter op te zoeken die wegens moord in de gevangenis zit. Bill neemt zelf het initiatief om uit te zoeken wat er echt is gebeurd. De film speelt zich groot en deels af in Marseille. De film oogt erg saai en het verhaal is langzaam, maar kijkt toch ook wel weer lekker weg. Matt Damon heeft in deze film een totaal andere rol dan zijn vorige films.
loading