Holidaze (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Melody, een zakelijke workaholic, is tevreden dat ze feestdagen door zal brengen met haar vriendinnen. Ze staat echter...
Holidaze

Holidaze

Romantiek Drama
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 23 min

Melody, een zakelijke workaholic, is tevreden dat ze feestdagen door zal brengen met haar vriendinnen. Ze staat echter voor een onaangename verrassing. Haar baas stuurt haar naar haar geboortedorp om de onwillige bewoners te overtuigen zodat haar bedrijf daar een nieuwe kortingswinkel kan bouwen. Ze is nu gedwongen de band tussen haar familie en jeugdliefde Carter terug te vinden en haar opdracht is niet bepaald simpel aangezien iedereen fel tegen het idee is. Voordat ze kans krijgt ze te overtuigen raakt ze bewusteloos, waarna ze 'wakker' wordt in een alternatief universum waar ze nooit van huis is weggegaan en getrouwd is met haar jeugdliefde Carter.

Feestdagen sfeer Romantisch drama Visuele contrasten Kleine gemeenschap

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Anoniem
Verhaal van de Family Man, maar dan een omgekeerde versie. Toch is de film minder voorspelbaar dan je in eerste instantie zou denken. Begin van de film is niet zo sterk, maar naarmate je er verder in zit, wordt het verhaal wel beter. Toch een echte B-film. Maar wel een ontspannende B-Film. Een zesje.
loading