Niks Vreemds Aan (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Suus houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats , maar weet donders goed dat het vuur in haar...
Niks Vreemds Aan

Niks Vreemds Aan

Komedie
5.50 Jaar:2021 Duur:1 u 24 min

Suus houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats , maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk al een tijdje gedoofd is. In een dappere poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app. Te druk met het schrijven van zijn nieuwe boek, stemt Mats gedachteloos in, zich niet bewust van hetgeen hem eigenlijk gevraagd werd. Maar wanneer Xander en DaniŽlle op de stoep staan, wordt het allemaal wel heel echt. Xander is blij met zichzelf en met zijn aantrekkelijke vriendin DaniŽlle, maar hij houdt van spanning en speelt met het idee om een keer te swingen. DaniŽlle is daarentegen minder enthousiast, toch weet Xander haar te overtuigen om het swingen eenmalig een kans te geven.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Niks Vreemds Aan aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
5.1 16:9

Reviews (0)

5.50/10.0

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading