Diana (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Een portret van Lady Diana, prinses van Wales. We volgen Diana tijdens haar laatste twee levensjaren en zien hoe zij...
Diana

Diana

Drama Arthouse
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 48 min

Een portret van Lady Diana, prinses van Wales. We volgen Diana tijdens haar laatste twee levensjaren en zien hoe zij langzaam het ware geluk vindt en persoonlijke successen behaalt. Diana groeit uit tot een belangrijke internationale campagnevoerder en zij strijdt voor de rechten van de mens. Maar dan ontmoet zij Dr. Hasnat Kahn met wie ze een geheime affaire begint...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Diana aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een zeer interessante film, echt wel de moeite waard om te kijken. ook erg liefdevol en vol passie gemaakt. Echt gewoon een film om stil van te worden. Vooral het einde is erg emotioneel. Echt de moeite waard om te kijken. Van mij krijgt deze film echt de volle vijf sterren. Zo zie je maar weer dat beroemde mensen het ook niet altijd even makkelijk hebben, het zijn ook maar mensen.

Reviews

Anoniem
Een ontroerende film over liefde. De film geeft een kijkje in het hart van Diana. Ze vindt haar grote liefde, een hartchirurg nota bene, maar o.a. haar leven in een gouden kooi dwarsboomt een gelukkig leven samen. De nadruk ligt op Diana haar zoektocht naar ware liefde, iets wat zeker voor haar niet makkelijk is. De film krijgt van mij 4 sterren omdat het niet alleen gaat over liefde, maar ook met liefde gemaakt is.
Anoniem
Normaal zou ik niet zo snel voor deze film kiezen maar ik was toch benieuwd en uiteindelijk ook wel verrast door het verhaal. Goed acteerwerk en mooi dat de nadruk heel erg ligt op de liefdesrelatie en de persoon Diana en niet alles eromheen. De beperkingen van het bekend zijn en al het goeds wat ze ermee heeft weten te bereiken krijgen zeker de aandacht. Ik vind deze film overigens niet bij het genre filmhuis horen.
loading