Oliver Sacks: His Own Life (2019) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Op 15 januari 2015, een paar weken na het afronden van zijn memoires, ontdekt Oliver Sacks dat de...
Oliver Sacks: His Own Life

Oliver Sacks: His Own Life

Documentaire
Taal: Engels Jaar: 2019 Duur: 1 u 30 min

Op 15 januari 2015, een paar weken na het afronden van zijn memoires, ontdekt Oliver Sacks dat de zeldzame vorm van kanker waarvoor hij zeven jaar eerder was behandeld, is teruggekeerd en dat hij nog maar een paar maanden te leven heeft. Een maand later zit hij in zijn appartement in New York klaar voor een marathonreeks van gefilmde interviews. Tachtig uur lang, omringd door familie en vrienden, en ondersteund door zijn notitieboekjes van de voorbije zestig jaar, spreekt Sacks over zijn leven en werk, zijn dromen en angsten, zijn blijvende verwondering over de wereld en de plaats van de mens erin.

Levensverhaal Reflectief Filosofisch Neurologie Interviews New York

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading