The Mortal Instruments: City of Bones (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Clary is een doodgewoon meisje uit New York, totdat haar moeder Jocelyn plotseling...
The Mortal Instruments: City of Bones

The Mortal Instruments: City of Bones

Actie Avontuur Fantasy
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 2 u 5 min

Clary is een doodgewoon meisje uit New York, totdat haar moeder Jocelyn plotseling verdwijnt. Ze komt tot de schokkende ontdekking dat Jocelyn een prominente demonenjager is. Al snel blijkt dat ook Clary speciale krachten heeft. Samen met de sexy Jace en Simon beweegt ze hemel en aarde om haar moeder terug te halen uit een mysterieuze schaduwwereld. City of Bones is het eerste deel uit de Mortal Instruments-filmreeks, gebaseerd op de gelijknamige bestsellers van Cassandra Clare.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Mortal Instruments: City of Bones aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Superfilm, helaas komen veel dingen niet overeen met het boek, maar een veelbelovende saga

Reviews

Anoniem
Ik vind hem top van mij mag er een vervolg komen!
Anoniem
Deze film is echt alleen maar leuk voor tienermeisjes die een "enge film" willen zien. Harry Potter meets Twilight alleen dan niet goed. Het enige goede aan de film is, is dat ze heel even de acceptatie van homoseksualiteit aanstippen. Verder dus zeer matig verhaal met nog slechtere acteerprestaties.
Saskia
De film heeft wat weg van de Twilight Saga. Kijkt lekker weg. Veel actie.
Anoniem
superrr leuk geen spijt van gehad!!!
Anoniem
Een redelijk gemaakte fantasy-film met redelijke acteerprestaties en als je houdt van de zoetsappige Twillight Saga dan zit je hier goed, inclusief van die heerlijk zoetsappige muziek erbij. Zelfs de hoofdrolspeelster heeft iets weg van Bella. Laatste tijd komen er steeds meer van dit soort films uit. Genre moet uiteraard weer volledig uitgemolken worden. Verhaal is grofweg de strijd tussen halfangels en demons. Heerlijk origineel dus. Film kijkt best aardig weg maar ik heb gewoon een beetje gehad met dit genre. Kom eens met wat vernieuwingen zou ik zo zeggen.
Alexander
Deze film is gebaseerd op de populaire boeken van de Amerikaanse schrijfster Judith Rumelt, beter bekend onder haar pseudoniem Cassandra Clare. Waarschijnlijk is dit de eerste prent in een hele reeks gelijkaardige speelfilms. De Nederlandse regisseur Harald Zwart heeft van dit eerste deel een vrij geslaagde film gemaakt. Deze Canadees-Duits-Amerikaanse coproductie lijkt een beetje een kruising tussen 'Twilight' en 'Harry Potter'. Ook hier richt men zich vooral op een jong publiek. Ik zou zelfs zeggen een jong vrouwelijk publiek.

Het verhaal is niet alleen romantisch en fantastisch, maar echt opvallend is de aanwezigheid van heel wat mannelijk schoon: de sexy Engelse acteur Jamie Campbell Bower, de Canadese komediant Kevin Zegers, de charismatische Ierse speler Robert Sheehan en de ietwat oudere Ierse ster Jonathan Rhys Meyers. Het verhaal is leuk. De decors zien er goed uit. Er is voldoende spanning en snelheid. De effecten zijn tamelijk goed, maar hadden er met behulp van een groter budget waarschijnlijk nog beter uitgezien. De acteerprestaties zijn aanvaardbaar. Deze film is geen echte hoogvlieger, maar is beslist leuk om eens te bekijken...
Anoniem
Het was een leuke en vooral een spannende film.
loading