Prince Avalanche online kijken / downloaden: Lance en Alvin brengen de zomer van 1988 door in de bossen van Texas, waar ze aan de weg werken. Lance, zo hyperactief en hitsig als je van een twintiger mag verwachten, verveelt zich. Lance, een serieuze dertiger, houdt juist van het isolement en de natuur. Bovendien heeft hij nu eindelijk tijd voor zijn cursus Duits. Een confrontatie tussen de twee tegenpolen kan niet uitblijven en escaleert uiteindelijk op hilarische wijze. Misschien hebben Lance en Alvin wel meer gemeen dan ze aanvankelijk dachten. - Prince Avalanche
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Prince Avalanche
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Prince Avalanche

Lance en Alvin brengen de zomer van 1988 door in de bossen van Texas, waar ze aan de weg werken. Lance, zo hyperactief en hitsig als je van een twintiger mag verwachten, verveelt zich. Lance, een serieuze dertiger, houdt juist van het isolement en de natuur. Bovendien heeft hij nu eindelijk tijd voor zijn cursus Duits. Een confrontatie tussen de twee tegenpolen kan niet uitblijven en escaleert uiteindelijk op hilarische wijze. Misschien hebben Lance en Alvin wel meer gemeen dan ze aanvankelijk dachten.
Waardering:
Acteurs: Paul Rudd, Emile Hirsch, Lance LeGault
Categorie: Komedie
Drama
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!