We're The Millers (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De kleine cannabisdealer David Clark wil een grote drugsdealer worden, en beraamt een waterdicht plan. Hij kan...
We're The Millers

We're The Millers

Komedie
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 45 min

De kleine cannabisdealer David Clark wil een grote drugsdealer worden, en beraamt een waterdicht plan. Hij kan zijn buren, stripper Rose, loser Kenny en de van huis weggelopen Casey, ervan overtuigen om zich voor te doen als zijn gezinsleden. De 'Millers' trekken in een grote camper naar het zuiden voor een lang 4th of July weekend dat gegarandeerd zal eindigen met een knaller.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om We're The Millers aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Het is een grappige film

Reviews

Anoniem
Leuke film om even te kijken. Leuke verhaallijn en leuke acteurs en actrices!
Anoniem
We're the Millers vertelt het verhaal van David, een kleine drugsdealer die problemen krijgt met zijn baas. Om zichzelf te redden moet hij naar Mexico om daar een partij wiet op te halen en terug te smokkelen naar Amerika. David bedenkt een plan dat hij als gezin niet zo snel gecontroleerd wordt. En stelt een gezin samen in de hoop dat het lukt. Het gezin bestaat uit David, Stripper Rose, Dochter Cassey ( een dakloze) en zoon Kenny (de schattige buurjongen van David).

Echt een leuke film. Zeker voor de Aniston-fans wederom een knaller. Vol hilarische momenten.
Anoniem
Superleuke film. Ik keek hem met mijn vriendinnen, allemaal dertien jaar, en iedereen die hem nog niet eerder had gezien vond hem leuk. Degenen die hem voor de tweede keer zagen waren wel afgeleid door hun mobieltjes.
Anoniem
Dit is een superleuke komedie. Er zitten veel goede grappen in de film, waardoor wij veel hebben gelachen. Het is gewoon een leuke film; grappig, actie en romantiek. Wij hebben al genoten van deze film, erg leuk. Echt een aanrader, dus twijfel niet langer maar ga deze film kijken!
Anoniem
Een erg leuke comedy die vrij netjes blijft maar wel een met een schuin kantje. Wanneer je de trailer gezien hebt heb je wel al veel van de grappige stukken gezien. Een vernieuwende film met een erg leuke cast. De plot in de film is er naar mijn mening 1 die je niet snel verwacht.
Het is een makkelijke film voor een avondje ongecompliceerd vermaak. Erg leuk, ik kan niet anders zeggen.
Anoniem
Ik had er meer van verwacht.
Dat is meestal wel het geval bij zulke films waar je maanden op voorhand al reclame van ziet met leuke scènes.
Uiteindelijk waren dat dus alle grappige scènes die je te zien kreeg. De verhaallijnen waren goed. De film was al uitgemolken voor hij uitkwam.
Anoniem
Erg leuke comedy. In de auto naar vakantie gekeken. Amerikaanse humor dat wel maar wel erg lachen!
Anoniem
Een grappige, leuke en comedyfilm voor zowel kinderen als volwassenen. Zeker een aanrader voor de gehele familie. Zeker 4,5 ster waard
gerline
Gewoon een heerlijke leuke relaxe film. Met een beetje actie. Het verhaal is erg leuk en uniek. Het mooie is dat mensen die je bij elkaar zet een goed gezin kunnen vormen wanneer je dat zelf wilt. Ik geef de film een 7. Het heeft een onverwacht einde en dat maakte de film ook erg afwisselend.
Anoniem
Gewoon FUN! Jennifer Aniston vind ik wel tegen vallen als stripper Rose. Reden: ze is niet sexy!
Anoniem
Erg leuke en grappige film. Een echte feel-good comedy. Er zitten veel grappige stukjes maar er zit ook actie in. Deze film is een echte aanrader om te kijken.
Sanne
TOPFILM!! Echt, we hebben ons dood gelachen!!! Zeker een aanrader
Anoniem
Leuke familiefilm om samen te lachen
Floortje
Top komedie! Vreselijk gelachen! Mijn vriend en ik hebben er beide erg van genoten...
Een kleine wietdealer wordt overvallen doordat hij zijn buurjongen wil helpen. Zijn geld en wiet is hij kwijt en zijn leverancier eist dat hij wiet gaat smokkelen. Hij is zo bang en weet niet wat hem te wachten staat. Hij bedenkt dat een familie misschien niet zo snel wordt gecontroleerd en besluit een dakloos meisje, zijn buurjongen en buurvrouw (stripper) als surrogaat gezin mee te nemen. Na wat overtuigingskracht en het bieden van geld besluiten ze met hem mee te gaan. Hier begint het hilarische avontuur!
Anoniem
Een film waarbij je in eerste instantie, naar de cover kijkend, denkt te weten waar het over gaat. Een familie die een aantal dingen beleven tijdens een trip. Leuk toch...? Het maakt het leuker dat het verhaal toch een draagvlak heeft. De rollen zijn goed gespeeld en zeker van de jongen die de softie is ;). Leuke film om naar te kijken en om aan te raden.
Anoniem
Super leuke film. Veel humor en die moet je echt eens gezien hebben!
Anoniem
Een hele leuke film. Wij hebben ons rot gelachen.
Echt het kijken waard! Deze moet je echt kijken!
Anoniem
Redelijk, verhaal is voorspelbaar.
Anoniem
Whahahaha erg grappige film. Worden wat fragmenten getoond die niet voor de jongste zijn maar verder erg leuk. Sowieso vind ik Jennifer een erg goede actrice. Het verhaal is erg leuk. Een dealer, stripper, achtergebleven kind en een meisje van de straat gaan met z'n allen een flinke partij soft drugs halen in Mexico. Dit doen ze als zogenaamde familie in een camper. Zoals altijd kan dat niet goed gaan waardoor hele grappige situaties ontstaan. Erg leuke film. Echt om te kijken
Anoniem
Hele leuke film. Zeker wanneer iedereen bij elkaar komt! Een typische comedy. Ik had een trailer van de film gezien en deze leek mij erg leuk. Ik heb deze gekeken. Leuk met dat drugsgebruik! Verder komen er hier en daar van die grappige momenten. 8,5!!
Anoniem
Leuke film, de grappen zijn goed, maar verder is die wel een beetje voorspelbaar.
Anoniem
Superleuke film. Jammer dat ik hem maar 1 keer kon kijken. Het is een goed verhaal en makkelijk te volgen. Wel een beetje veel geweld, wat op zich oke was.
Rob
Erg leuke komedie die zeker mede door het hoge tempo weet te blijven boeien. Het acteerwerk is meer dan prima voor een dergelijke film en de grappen werken over het algemeen. Deze film is zeker een aanrader.
Anoniem
een leuke en een vermakelijke comedy
Anoniem
Grappige en leuke film, vond ik
Anoniem
Leuke film, best geinig bedacht ook
Anoniem
Ik vond het een supergrappige film
Sharif
Erg lang geleden dat ik zo een superleuke komedie heb gezien! Vier mensen die niets met elkaar gemeen hebben gaan samen op pad om drugs vanuit Mexico naar Amerika te smokkelen! Op de terugweg komen ze met veel geluk goed weg bij de grens maar komen er dan snel achter dat de drugs die ze ah smokkelen zijn niet van degene is voor wie ze smokkelen. Ontzettend veel hilarische momenten in deze film. Zeker alle sterren waard! Veel kijkplezier!
Anoniem
Superkomische feel good film. We hebben dubbel gelegen van het lachen. 4 mensen die totaal niets gemeen hebben met elkaar, behalve dat ze in hetzelfde gebouw wonen, moeten een drugsmokkel van Mexico naar Amerika met elkaar maken. Ze moeten dus niets van elkaar hebben.
Anoniem
Een geweldige film voor de hele familie. Van begin tot eind een hele goede comedy. Het verhaal is goed en je blijft gewoon kijken. Weinig minpunten kunnen vinden aan deze film. Het is gewoon een film die je gezien moet hebben. Ik geef deze film de 5 sterren omdat wij vonden dat dit toch wel 1 van de betere komedies is van de afgelopen tijd.
Anoniem
Het was een Superfilm! De film bevat veel humor en bezorgt je een goed humeur. Hij is aan te raden aan iedereen die een avondje wil lachen. Film bevat wel grove humor soms. Film is ook erg leuk voor een meidenavondje/filmavond! Zeker de moeite waard om deze te bekijken! Aanrader!
Geert
Een typische feel good comedy die vrij braaf blijft maar toch een beetje ruig wil overkomen, ik ben niet overtuigd. Ik had de trailer gezien en eigenlijk heb je de grappige stukken dan al gezien, dat gaat vaak met zo met zulke films. Het concept is wel leuk, 4 mensen die mekaar vaak zien maar nauwelijks kennen gaan samen op vakantie, wat eigenlijk de dekmantel is voor hun drugsmokkel van Mexico naar de US door het gebruik van een camper.
Natuurlijk loopt dit niet van een leien dak en de misverstanden en problemen stapelen zich verder op.
Hier en daar duikt er dan een grappige situatie op.
Het niveau van de acteurs is eerder ad gewone kant vind ik. Geen afkraker maar zeker geen must see.
d.
Amerikaanse onderbroekenlol, maar wel leuk. Sterker nog; dit is de leukste comedy uit de vs in jaren. Goed geacteerd en een origineel plot. Kijken!
loading