Twist (2021) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Oliver Twist generatie Z-style. Twist leeft op en van de straat. Hij is een fanatieke freerunner en een talentvolle...
Twist

Twist

Actie Drama
Taal: Engels Jaar: 2021 Duur: 1 u 28 min

Oliver Twist generatie Z-style. Twist leeft op en van de straat. Hij is een fanatieke freerunner en een talentvolle graffiti-artiest. Wanneer hij weer eens op de vlucht is voor de politie, wordt hij opgevangen door Dodge en Batesy, twee leden van een bende kunstdieven onder leiding van de ervaren oplichter Fagan. Twist wordt warm onthaald, alsof hij in een nieuwe familie terecht komt. Maar hij wordt ook klaargestoomd voor een leven als kunstrover. Fagan plant een grote kunstroof, met een buit die vele miljoenen waard is en hierbij kan hij Twists unieke talenten goed gebruiken. Maar het leven in de bende is gevaarlijk: Fagans gewelddadige partner Sikes wil delen in de winst en de politie krijgt lucht van de roofplannen en zet Twist onder druk. Bovendien haalt hij Sikes' woede op de hals wanneer hij verliefd wordt op Sikes' vriendin Red. En Sikes is niet iemand die je als vijand wil hebben!

Moderne Oliver Twist Avontuur Straatkunst Freerunning Londen

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading