The Reckoning (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Engeland, 1665. De pest waart door het land, de angst regeert en de brandstapels laaien hoog op. Omdat ze hem...
The Reckoning

The Reckoning

Drama Horror
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 46 min

Engeland, 1665. De pest waart door het land, de angst regeert en de brandstapels laaien hoog op. Omdat ze hem afwijst, beticht een landeigenaar een weduwe van hekserij. Een legendarische inquisiteur is vastbesloten om de jonge moeder tot bekentenissen te dwingen. Een ongelijke krachtmeting, tot de duivel zich in de strijd mengt. Regisseur Neil Marshall (The Descent, Dog Soldiers) mengt historische feiten met bottenbrekende horror in een bloedige exploratie van hoe pandemieën, bijgeloof en ouderwetse menselijke zwakheden aanleiding kunnen geven tot paranoia en monsterlijke hysterie. Maar finaal wordt elke rekening vereffend.

Historisch drama Maatschappelijke onrust Donkere sfeer Hekserij beschuldiging Gruwelijke martelingen Pestepidemie 17e-eeuws Engeland

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading