RIPD (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De Rest In Peace Department (RIPD) is een grote politie-eenheid die is samengesteld uit de geesten van de beste agenten die...
RIPD

RIPD

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 32 min

De Rest In Peace Department (RIPD) is een grote politie-eenheid die is samengesteld uit de geesten van de beste agenten die ooit hebben geleefd. Zij hebben als taak de levenden te beschermen tegen monsterlijke geesten die zich hebben vermomd als gewone mensen. Sheriff krijgt Nick Walker als partner, een veelbelovend rechercheur die net is vermoord. Samen onthullen ze een sinister complot dat al het leven op aarde bedreigt en moeten ze in actie komen voor onze planeet overspoeld wordt door criminele zielen die hun straf proberen te ontlopen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om RIPD aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
This is an off the scale Film both ways, through the stratosphere and the sub-stratosphere. It Bumps Off all Mutant Film's made to date combining the best Element's of the best and worst... It's B- Stupid Violent Black Mutant Humor is also Top 10 so they must have read 'em all... It takes place in a future or alternate reality with deados which is also an acronym. It then just blows you the Hell away with all kinds of Mutants and Ammo... At the end, not to wreck everything in between, it leaves you in a Romantic Tragedy so like so very few I give it my Top 10 Film Of The Year Award Nomination Candidate which you all Vote on in Nov and Dec.

Reviews

Anoniem
Inderdaad toch zeker overeenkomsten met Men in Black. Deze film is echter nog een slagje slechter. Het verhaal is zeker niet boeiend en de grappen niet grappig. Ik heb niet gelachen en ben in slaap gevallen tijdens het kijken. Misschien daardoor nog net een leuke grap gemist, maar lijkt me onwaarschijnlijk. Zeker geen aanrader.
Daphne
Ik had er meer van verwacht, misschien ook wel niet helemaal mijn ding. Als je SF leuk vindt is dit super!
Droge humor en goede special effects.
Anoniem
Leuke film, goede actie en humor!!
Anoniem
Leuke onderhoudende film, die door de droge humor van Jeff Bridges en zijn partner Ryan Reynolds goed tot zijn recht komt. De deado's (de ondoden) zien er door de special effects realistisch uit. Als je van dit soort genre en humor houdt, dan moet je lekker onderuit gezakt op de bank gaan hangen, snacks erbij, verstand op nul en genieten maar.
Anoniem
Superfilm!
Geert
Beetje gepikt van Men in Black, maar dan met deado's ipv met aliens. Reynolds en Bridges spelen zoals het hoort maar ze zijn beter gewoon, het genre ligt hun niet zo vind ik. Wanneer Reynolds wordt verraden en vermoord door zijn partner gaat er voor hem een nieuwe wereld open, die van RIPD, de politie onder de doden dus. Ze komen uit op een plan waarbij men de doden terug wil halen en zo de wereld overnemen. De oude partner van Reynolds blijkt een spilfiguur te zijn in dit plan. Als je Men in Black goed vond, zul je deze ook wel appreciëren, al vind ik hem van iets minder hoog niveau.
Anoniem
Als je van Men In Black houdt en de droge humor van zowel Jeff Bridges en/of Ryan Reynolds wel kunt waarderen moet je deze film zeker kijken. Super flauw en daardoor super grappig. Maar voor de rest is het verhaal wel erg dun en zijn de wendingen best wel voorspelbaar. Met andere acteurs was deze film waarschijnlijk geflopt, dus alle credits voor de heren. Ondanks deze kritiek; ik heb me geen moment verveeld.
Anoniem
Vermakelijke film met toch nog heel behoorlijke special effects. Een goede cast met Kevin Bacon, Ryan Reynolds en Jeff Bridges. Er zijn inderdaad wat overeenkomsten met Men in Black. Aardig wat hilarische momenten. Het verhaal maakte weinig indruk en werd wat simpel afgewerkt. Dat is het enige minpuntje aan deze film.
Anoniem
Prima film, wijntje, kaas, worst en een fohn! Erg prettige avondvulling.
Youri
Een zeer ontspannende film die je met een glimlach doet afsluiten :-)
Jurgen
Prima film, wijntje, kaas, worst en een fohn! Erg prettige avondvulling.
d.
Men in Black in een nieuw jasje. Alleen hebben we nu niet te maken met aliens, maar de doden. Groentje en oude rot moeten samenwerken en struikelen over een plan om alle doden terug te laten keren, voorgoed. Niet origineel maar hoogst amusant om te kijken.
loading