Il Futuro (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als haar ouders omkomen bij een auto-ongeluk, stort Bianca's wereld in elkaar. Samen met haar broer Tomas, voor wie...
Il Futuro

Il Futuro

Drama Thriller
Taal: Italiaans Jaar: 2013 Duur: 1 u 35 min

Als haar ouders omkomen bij een auto-ongeluk, stort Bianca's wereld in elkaar. Samen met haar broer Tomas, voor wie ze nu verantwoordelijk is, blijft ze achter in het grote familieappartement in Rome. Bianca heeft moeite zich staande te houden in een voor haar surreële situatie. Haar leven wordt nog gecompliceerder als Tomas' vrienden zichzelf uitnodigen en besluiten in het appartement te blijven wonen. Ze willen Bianca gebruiken bij de beroving van een blinde kluizenaar en overtuigen haar om hem te verleiden. Maar juist bij deze oudere B-acteur en voormalige Mr. Universe, begint Bianca zich langzaam weer normaal en geaccepteerd te voelen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Il Futuro aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading