Let Him Go (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George en zijn vrouw Margaret hun ranch in Montana...
Let Him Go

Let Him Go

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 49 min

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George en zijn vrouw Margaret hun ranch in Montana en reizen ze naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy. Ze komen er al snel achter dat de familie Weboy de jongen niet zomaar laat gaan.

Familiedrama Rustige spanning Familiebanden Prachtige landschappen Jaren '60 Landelijk Amerika

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Barbara
Gepensioneerde sheriff George Blacklegde die samen met zijn vrouw Margaret en hun gezin op een ranch in Montana wonen,komen door een noodlottig ongeluk van hun zoon James in een drama terecht.Als schoondochter Lorna een paar jaar later opnieuw hertrouwt met Donnie Weboy en samen met zoontje van James verhuizen,is het voor het stel Blacklegde heel lastig om bij hun kleinzoon te komen.Vooral als bekend wordt dat Lorna mishandeld wordt door haar man Donnie. George en Margaret zetten alles op alles om hun kleinzoon terug naar de ranch te krijgen.En dat maakt dat de film best goed en spannend is.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Joostje
Best vermakelijke film. Prima acteerwerk.
loading