Now You See Me (2013) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. 'The Four Horsemen' is een groep goochelaars onder leiding van Atlas. Tijdens het uitvoeren van hun...
Now You See Me

Now You See Me

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2013 Duur: 1 u 51 min

'The Four Horsemen' is een groep goochelaars onder leiding van Atlas. Tijdens het uitvoeren van hun magische show overvalt de bende een bank op een ander continent om vervolgens de winst onder het publiek te verdelen. De FBI-agent Dylan is vastberaden om de goochelaars te laten boeten voor hun misdaden. Hij wordt echter gedwongen om samen te werken met Alma, een rechercheur van Interpol. Uit wanhoop keert Dylan zich tot de beroemde magiër Thaddeus die beweert dat de bankoverval gepleegd is middels vermommingen en videobedrog. Over één ding zijn Dylan en Alma het eens: The Horsemen moeten een handlanger hebben, en het vinden van die persoon is de sleutel tot de oplossing.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Now You See Me aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Spannende film die je meetrekt tot het laatste moment.
Verhaal en complot zijn goed bedacht. Ook de tussentijdse uitleg, hoe de magie acts tot stand komen, maken het nog spannender. Je denkt de volgende magie act door te hebben en dan toch is het weer anders. Aanrader.

Reviews

Anoniem
Vond dit echt een hele goeie film. Wist niet wat ik er van moest verwachten. Maar was zeker de moeite waard, was spannend en verrassend. Ik zou zeggen kijken!
Anoniem
Dit is een spannende film die je samen met de familie kunt bekijken.
Je moet je aandacht erbij houden wil je het geheim onthullen.
Maar ik zal het alvast verklappen: het blijft spannend tot het einde van je film!!
Je moet je hoofd erbij houden wil je dit ontdekken. Het onderwerp is anders dan andere films, de trucjes zijn origineel en spannend.
Anoniem
Spannende film, toch wel mede door Morgan Freeman. Veel indrukwekkende scènes en special effects. Tot de laatste minuut verbluffende wendingen en een onverwacht einde. Zeker de moeite waard om deze indrukwekkende film te kijken wanneer je gefascineerd bent door illusionisme of gewoon een boeiende film wilt zien. Veel kijk plezier!
Anoniem
Hele interessante thriller die af en toe wel een beetje op het randje zit van net wel of net niet goed acteren. Dit ligt niet aan de naam en faam van de cast, maar meer het hele sfeertje waar de cast dan aan probeert mee te doen. Hoe dan ook komt de film door het leuke verhaal er goed mee weg!
Anoniem
Vond dit niet echt een spectaculaire film. Op zich best leuk idee, alleen erg voorspelbaar Jammer want er zitten goede acteurs in en had er dan ook meer van verwacht.
Anoniem
Leuk
Anoniem
Deze film is een echte aanrader. In het begin moet je erg inkomen omdat het ineens heel snel gaat. Een goede onvoorstelbare film met een goede magische draai aan een bankoverval. De personages spelen op een geweldige manier een grappig doch actieve en goed in elkaar gezette samenspel die ik moet zeggen spannend blijft tot het eind. Kortom: een echte aanrader.
Anoniem
De eerste 30 minuten van de film zijn heel sterk en roepen veel vragen op bij de kijker. "Wie zijn deze personen, wat gaan ze doen, waarom doen ze dat en wie is nou precies die Thaddeus Bradly?". Jammer genoeg valt het verhaal daarna wat stil en is niet echt duidelijk wat er nou gaande is door het ontbreken van een rode draad. De film kabbelt wat door met special effects en flauwe oneliners totdat aan het einde, met een onbevredigende plotwending het verhaal dicht getimmerd wordt. Na afloop blijven er een heel aantal van de vragen die in aan begin opgeroepen werden onbeantwoord. Een gemiste kans.
Anoniem
Leuke spannende film. Ik vond de film zeer verrassend. Je moet wel goed blijven opletten. Deze film kan ik echt aanraden.
Anoniem
Ik vond de film erg leuk, maar ik vond het wel jammer dat de verhaallijn niet zo goed naar voren kwam. Bij de meeste films komt de verhaallijn goed naar voren, en weet je waarover de film gaat, of waarom een hoofdpersoon dit heeft gedaan. Toen de film was afgelopen, wist ik maar half waarom die goochelaars geld hadden afgetroggeld van die belangrijke man. Maar verder was het een leuk onderwerp, en vind ik dat de acteurs en actrices het hartstikke goed hadden verwoord, voor zover dat kon.
Anoniem
Steengoede film. Een absolute aanrader
Anoniem
Een lekkere spannende film die je makkelijk twee keer kunt zien. Film doet me een beetje denken aan 'the born'. goede dosis spanning en humor. Voor je het weet is de film afgelopen
Anoniem
Superleuke film! Je gaat helemaal mee in het verhaal en de trucs. De film is spannend en verrassend. Het brengt je soms op het verkeerde spoor, maar daardoor blijft het heel leuk. Je weet niet meer wie met wat betrokken is. De film is zeker een aanrader, vooral als je van goocheltrucs houdt!
Anoniem
Goede film, mooi gefilmd, spannend. De tijd vloog voorbij. Een aanrader
Anoniem
Goede film, spannend en zeker een aanrader als je van goocheltrucs houdt.
Anoniem
Een film om goed op te letten, je bent constant op zoek naar hun trucs. Daardoor is het redelijk spannend maar nooit meer dan dat.
Anoniem
Wel een leuke film.
Anoniem
Leuke film, goed opgebouwd. Begin denk je waar gaat dat heen? Maar het wordt steeds leuker en het eind is top. Super om te zien hoe de trucs werken. Goed acteerwerk.
Anoniem
Origineel thema. Spannend en onderhoudend. Hier en daar wel erg ongeloofwaardig maar als je daar niet te veel op let dan is de film echt zijn score wel waard. Prima acteurs. Ja ik zou hem wel aanraden.
Anoniem
Geen hoge verwachting van tevoren over deze film en vervolgens zeer boeiend. Leuk vermaak en ondanks het wat luchtige karakter is het opletten geblazen. Alles is al een paar stappen vooruit:-) Goede cast en Morgan weer als vanouds in zijn rol met een zeer verrassend plot/wending. Een 7.5
Anoniem
Mooie film, prima effecten, spannend van begin tot einde met een verrassend slot.
Anoniem
Een film vol spanning en illusies. Het ware idee achter goochelen komt in deze film goed naar boven. De film is goed doordacht, zit goed in elkaar en dwingt je continue mee te denken naar een oplossing voor de mysteries. Een grote aanrader voor iedereen, ook als je niet van goochelen houdt.
Anoniem
Goede film. Is wellicht het kleine broertje van Inception. Goede cast. Mooie effecten. Goede muziek. Het hele plaatje is compleet. Blijft de complete film spannend, inclusief de laatste minuten. Simpelweg een goede film.
Anoniem
Wat een verrassende film met een evenzeer verrassende ontknoping. Ik zal niets verklappen behalve dat je deze film moet gaan zien. Het is een film die al weer voorbij is voordat je er erg in hebt. Met grappige rollen voor Morgan Freeman en Michael Caine. Spannend tot het eind.
Anoniem
Een leuke spannende film, zeker een aanrader. Dit is een film die je zeker gezien moet hebben. Heb hem zelf 2 keer gezien 1 keer in de bios en 1 keer thuis en vond hem de 2e keer ook heel erg spannend. De tijd vloog gewoon.
Het is geen moment saai en je vraagt je af na de trucs hoe ze het doen. Dus je volgt de film met heel veel aandacht.
Anoniem
Erg vermakelijke film, die lekker snel wegkijkt met een interessant en boeiend uitgangspunt. De hele film dacht ik "4 sterren", maar het einde was me iets te makkelijk en onbevredigend. Niettemin is de film echt geen slechte keuze als je van een beetje humor en actie houdt.
Anoniem
Super spannende en verrassende film. Steeds als je denkt dat je het door hebt, word je weer op een ander spoor gezet! Zeker de moeite waard om te kijken.
Anoniem
Geweldige film houd je op het puntje van je stoel van het begin tot het eind.
Anoniem
Een leuke film, zeer zeker een aanrader. Niet alleen spannend, maar er zitten ook erg grappige stukken in. Het is een heel mysterie. En de film is moeilijk te begrijpen maar dat maakt het er niet saai door. Zoals ik al zei de film is een aanrader en krijgt van mij 4 sterren ik heb er van genoten!!!
Anoniem
Omdat het verhaal zijn kaarten zo lang op tafel houdt, valt de film tussen de optredens van de Horsemen in regelmatig stil. Er wordt flink met halfslachtige en voorspelbare verdachtmakingen gestrooid, maar deze leiden helemaal nergens toe. Als ook de wendingen zich opstapelen worden de onwaarschijnlijkheden in het verhaal, die net iets te vaak worden afgedaan als de afleiding benodigd bij een goede truc, duidelijk zichtbaar. Al wordt één en ander duidelijk tijdens de onthullingen in de finale, leiden deze alleen maar tot nieuwe vragen.

Kortom, best een leuke film, redelijk acteerwerk, maar het geheel is zeker niet meesterlijk, leuk tijdverdrijf.
Anoniem
Super gaaf deze film.
Anoniem
Een hele aardige film. Gaat snel van start waardoor je je afvraagt of er niet wat rustiger opgebouwd had moeten worden om de spanning er in te houden, maar de film blijft interessant. Het verhaal maakt nieuwsgierig en blijft daardoor leuk om te volgen. Niet heel spectaculair, niet heel spannend, maar gewoon een vermakelijke film.
Anoniem
Now You See Me, een film die betovert en je op het verkeerde been zet in elke wending van het plot. De ontknoping en het onvermijdelijke einde zijn er niet in aanwezig. Leuk en entertaining. Een film die boeit en hoewel de trucs een beetje onecht aandoen is het geheel zeer geloofwaardig. Het zou wat mij betreft zeker een vervolg waardig zijn. Goed gespeeld en een sterke cast. Deze film verdient wat mij betreft een dikke 8 en 4 sterren die ik deze film geef zijn de film waardig. Have fun and look, but not to close!!!
Anoniem
Zoals een eerdere reviewer had ik geen hoge verwachting van deze film maar door de goede reviews toch maar gaan kijken. Het was een zeer vermakelijke film. De hele film is een ode aan de illusionisme en dat blijkt ook wel aan het verhaal dat kanten opgaat wat je steeds niet verwacht. De nieuwsgierigheid naar hoe het allemaal gedaan wordt is waar het om gaat. Als absolute goochelhater heb ik een goede film gezien met de juiste en goede acteurs. Minpuntje is wat afgezaagde achterliggende verhaal in de film. Wel dus een magische film zeg maar...
Anoniem
Geweldige film! Het is al een genot om "Shoshanna" weer eens in een film te zien, maar de goochelaars zijn verbluffend! Heerlijke film waarbij je weet dat de magie toch zal winnen
Lia
Een leuke film met een verassend einde. Maar vlak voor de ontknoping had ik wel zoiets van.. Duurt lang!
Maar het einde maakte dat helemaal goed.
Anoniem
Leuke maar vermoeiende film. Genoeg positieve kritieken gekregen. Sommige zaken toch wel een beetje voorspelbaar maar als je daar overheen kijkt heb je een vermakelijk avondje.
Alex
Zeer ongeloofwaardig verhaal, maar toch schitterende film, met al zijn (verzonnen) magie! Leuk, onderhoudend met de nodige humor! Aantrekkelijke jonge cast en Morgan Freeman steelt als bompa toch nog altijd de show, sober maar zeker niet onopvallend!
Anoniem
Zeker een goede film, het kijken waard. Niet voor niets 7 of hoger op imdb.
Harry
Deze film kan in het rijtje van The Illusionist, Oceans Eleven ed. toegevoegd worden. Boeiend van het eerste moment. verhaal gebaseerd op magie en zo wordt het ook gespeeld, en goed gespeeld. Prachtige rol wederom van Morgan Freeman, een mooie Française en de bende van 4. voor de actiefan niet geschikt... Er vallen gelukkig geen doden, maar voor de magiër, romanticus en de thrillerfan is het uitermate geschikte film. Kijken dus!
Anoniem
Een zeer verrassende film met leuke wendingen en een onverwacht plot. Timing tussen acteurs is af en toe zelfs briljant. Enige wat een beetje jammer is, is dat ze nalaten om sommige lijnen in het verhaal uit te diepen of beter te vertellen. Maar wellicht is dit juist een aanknopingspunt voor een eventuele opvolger? And Now You Don’t? Gewoon huren, is echt leuk.
Anoniem
Dit is een hele gave film! Het begin is vooral erg goed. Je begrijpt de hele film nou niet helemaal wat er gebeurt, maar op het einde wordt het duidelijk en snap je het verhaal. Het acteerwerk is goed. Dit is een aanrader om te kijken.
Joyce
Erg leuke film die veel verwachtingen schept, helaas heeft Morgan Freeman een kleine rol, maar desondanks is de film absoluut een aanrader. de trucs in de film zijn overweldigend en het verhaal heeft iets magisch over zich. Het is een erg leuk verhaal en het boeit absoluut tot het laatste eind. Ook het eind is enorm verrassend, ik was behoorlijk onder de indruk :)
Wouter
Ik had niet al te hoge verwachtingen maar deze film is me alles meegevallen.
Een film die in het rijtje past van The Illusionist en The Prestige. Now You See me bleef boeien van het begin tot het einde. Originele wendingen en zelfs zo nu dan reden tot lachen. En een film waarbij je er achteraf over gaat nadenken hoe het nu zit. Een aanrader.
Junita
Wij vonden dit een leuke en vermakelijke film om te kijken. Doordat 't verhaal pas op t allerlaatst uit de doeken wordt gedaan blijf je geboeid kijken. De trucs worden mooi en spectaculair uitgevoerd. Acteerwerk is ook goed. Al met al prima film, wij geven hem een 8
loading