Promised Land (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Steve Butler en zijn collega Sue Thomason zijn als verkopers werkzaam bij een groot energiebedrijf om boorrechten te...
Promised Land

Promised Land

Drama
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 42 min

Steve Butler en zijn collega Sue Thomason zijn als verkopers werkzaam bij een groot energiebedrijf om boorrechten te verwerven. Als zij uitgezonden worden naar het landelijke McKinley, dat hard getroffen is door de crisis, zien ze hun opdracht rooskleurig tegemoet. Wat een eenvoudige taak lijkt voor het duo, wordt echter bemoeilijkt door de opgestarte campagne tegen schaliegas van de gerespecteerde leraar Frank Yates en milieuactivist Dustin Noble. Ook raken Steve en Sue meer betrokken bij het leven van de bewoners, waaronder de charmante Alice en winkeleigenaar Rob. De gemoederen lopen uiteindelijk hoog op tijdens een inwonersbijeenkomst en Steve en Sue lijken niet meer zeker te zijn van hun zaak...

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Promised Land aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Vond deze film erg goed. Het beschrijft op een hele intense maar tegelijkertijd integere manier de dilemma's van de bewoners van het platteland van Amerika. De bewoners van kleine arme dorpjes krijgen de mogelijkheid om in een keer van hun geldzorgen verlost te zijn, maar ze weten niet goed tegen welke prijs. De propaganda van beide zijden laat zien hoe moeilijk het is om een goede keuze te maken!

Reviews

Nicole
Helaas heb ik wegens persoonlijke omstandigheden deze film niet af kunnen kijken. De film heb ik gestopt bij ongeveer een half uurtje kijken. Moet wel eerlijk zeggen dat wat ik gezien heb erg tegen vond vallen, al is het natuurlijk moeilijk beoordelen in een 30 minuten tijd. Vond de film nogal oppervlakkig en saai overkomen, ook Matt Damon heb ik vele male beter zien presteren. Het is nogmaals een review gebaseerd op 30 min. dus... jammer genoeg kan ik jullie geen perfecte review geven, maar als je de vorige reviews leest zie je toch dat deze film/genre een kwestie is van puur persoonlijk smaak, dus succes!?
Anoniem
Vond de film een goed verhaal hebben.
Dit is een verhaal dat je in het echt ook zo kan gebeuren.
Nu eens geen geweld maar de karakters van de hoofdpersonen zijn hier nu het belangrijkst.
Het is een zeer onderhoudende film met prima acteurs.
Ik vind het een aanrader, omdat de inhoud van de film belangrijk is.
Anoniem
Abu Dhabi sponsort de film. Waarom?

------
Anoniem
Goed verhaal
Stefan
Absoluut de moeite waard deze film.
Goed verhaal, mooie plot en prima cast. Ok het is geen spannende thriller en je zit zeker niet op het puntje van je stoel maar het is wel zo realistisch dat je geboeid blijft kijken hoe het afloopt. Bovendien geeft de film wel feilloos weer hoe overheden te werk gaan en de €uro's boven de mens stellen. Ik geef de film een 7.
Anoniem
Een goede film met de klemtoon op goed. Matt Damon bewijst weer eens een acteur van wereld formaat te zijn. Compleet andere rol dan waar we hem eigenlijk allemaal goed van kennen. Sterk verhaal en kan zo waar gebeurd zijn. De film geeft goed weer hoe "vuil" een spelletje gespeeld word als er grote financiële belangen zijn. Verwacht geen harde actie, verder zit er veel in de film, humor, romantiek, drama... een 7.5
Anoniem
Aardig verhaal, maar weinig spectaculair en daardoor een tikkeltje saai.
Anoniem
Vond deze film een goed verhaal hebben. Dit is een verhaal dat in het echt ook zo kan gebeuren. Nu eens geen geweld maar de karakters van de hoofdpersonen zijn hier nu het belangrijkst. Het is een zeer onderhoudende film met prima acteurs. Ik vind het een aanrader, omdat de inhoud van de film belangrijk is.
Anoniem
Een mooie en zeer boeiende film over een zeer actueel onderwerp: schaliegas. Damon speelt zoals altijd een solide en integere rol, erg goed. Hij geeft in deze film goed weer dat eerlijkheid het langste duurt. Hij gelooft heilig in hetgeen hij verkoopt, tot het moment dat hij erachter komt dat zijn baas een slinkse manier bedenkt om eventuele tegenstanders uit te schakelen. Damon ziet dit als verraad en is er van overtuigd dat hij onwaarheden verkocht heeft en stopt ermee. Een erg goede film die mooi loopt! Ik raad deze iedereen aan!
loading