The Secrets We Keep (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog vermoedt huisvrouw Maja dat haar één van haar nieuwe buren een...
The Secrets We Keep

The Secrets We Keep

Drama Thriller
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 34 min

Vijftien jaar na de Tweede Wereldoorlog vermoedt huisvrouw Maja dat haar één van haar nieuwe buren een voormalige Duitse SS commandant is. Hij leidde destijds een groep soldaten tijdens een voor Maja traumatische nacht, waarbij zij en haar zusje verkracht werden en voor dood achtergelaten. Enkel Maja overleefde. Nu is ze uit op vergelding; ze weet hem te ontvoeren, houdt de man vast in de kelder en mishandelt hem om de waarheid boven tafel te krijgen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Secrets We Keep aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL 5.1 16:9
Barbara
Deze film die zich in de jaren 60 afspeelt vertelt het verhaal over Maja die tijdens de 2e wereldoorlog als enige een bloedbad in haar Roemeense geboortedorp overleefde. Vele jaren later ziet Maja die inmiddels in New York woont haar oorlogsmisdadiger toevallig lopen. Maja is ervan overtuigd dat deze man haar zus tijdens die oorlog in koelen bloede heeft vermoord. Maja besluit de oorlogsmisdadiger te confronteren met zijn daden. Na vele pogingen te hebben geprobeerd om achter de waarheid te komen kan Maja het verleden na al die jaren eindelijk afsluiten. Best een redelijke film om te kijken.
loading