Honest Thief (2020) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. De dief Tom Carter besluit schoon schip te maken, als hij de liefde van zijn leven ontmoet. Hij belt de FBI en zegt...
Honest Thief

Honest Thief

Actie Misdaad
Taal: Engels Jaar: 2020 Duur: 1 u 34 min

De dief Tom Carter besluit schoon schip te maken, als hij de liefde van zijn leven ontmoet. Hij belt de FBI en zegt dat hij bereid is het gestolen geld, een dikke 9 miljoen dollar, over te dragen in ruil voor een strafvermindering. De twee FBI-agenten die hem bezoeken, hebben heel andere plannen. Ze besluiten het geld achterover te drukken en schuiven Tom een moord in de schoenen.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Honest Thief aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL 5.1 16:9
Adri
Heel goede actiefilm. Aan te raden!

Reviews

Barbara
Deze film heeft een prima script. Beroepscrimineel Neeson komt de vrouw van zijn dromen tegen en wil schoon schip maken met zijn verleden. Hij geeft zichzelf aan, echter de agenten van de FBI zijn corrupt en willen er met de buit vandoor. Solide verhaal maar voorspelbaar dus verwacht geen onverwachte plotwendingen. Dat deze film is opgenomen in coronatijd is niet te merken. Keurig en degelijk filmwerk. Liam Neeson draagt ook deze film weer op de voor hem zo kenmerkende manier. Prima kijkvoer!!
loading