Love and Honor (2012) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als de jonge soldaat Dalton aan het front in Vietnam een brief van zijn vriendin krijgt waarin ze het uitmaakt,...
Love and Honor

Love and Honor

Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2012 Duur: 1 u 32 min

Als de jonge soldaat Dalton aan het front in Vietnam een brief van zijn vriendin krijgt waarin ze het uitmaakt, wil hij zo snel mogelijk naar huis. Zijn macho strijdmakker Mickey heeft tijdens hun verlof wel zin in een trip en gaat met hem mee naar Amerika. De jongens denken als helden onthaald te worden, maar Jane woont nu bij een groep antioorlogsactivisten en die moeten niks van de soldaten hebben. Om geaccepteerd te worden besluit Mickey te vertellen dat ze gevlucht zijn. Terwijl Dalton Jane smeekt bij hem terug te komen, verliest.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Love and Honor aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Wat een mooie film. Echt een aanrader

Reviews

Casper
De film schommelt een beetje tussen een liefdesverhaal en een verhaal rondom dienstweigeren. De karakters van de film hebben niet grote diepgang, maar dat hoeft ook niet: gewoon een filmpje kijken met een liefdesverhaal dat speelt eind jaren zestig wat geeft een kleurrijk en tamelijk realistisch tijdsbeeld. Gewoon lekker voor gaan zitten.
Anoniem
Best een leuke film. Deze film wordt goed gespeeld. En het is best een goed verhaal. Er zitten een aantal romantische, maar ook een aantal komische stukjes in het verhaal. De film is wel minder goed dan ik had verwacht en ik vind het jammer dat de film zo eindigt.
Anoniem
Deze film was een beetje teleurstellend. Goede acteurs maar de verhaallijn was een beetje saai.
Anoniem
Prima film voor een (bijvoorbeeld regenachtige) dag waarop je op zoek bent naar een goed, indrukwekkend verhaal met een vleugje romantiek.
Anoniem
Te slechte film! Erg gespeeld en te voorspellend! Zonde van mijn €5,-!!
Anoniem
Prima film om lekker mee weg te zwijmelen om een saaie zondagmiddag. Ik vond hem niet heel meeslepend of memorabel, maar ik kon er ook geen serieuze minpunten aan ontdekken. Past perfect in de categorie romantisch/drama en een beetje rom-com.
Joyce
Ik had vrij hoge verwachtingen van deze film, het verhaal vraagt om aandacht. Het is leuk neergezet en het dilemma dat de hoofdpersonages doorlopen is relatief herkenbaar voor die tijd. Het is een erg romantische film met af en toe wat stoere momenten, niet direct een mannenfilm.
Ik had ook wat meer actie verwacht, helaas blijft dat enorm achterwege. Desondanks is het een vrij leuke film voor de opvulling van de dag, maar geen kaskraker voor mij.
Anoniem
Een hele aparte maar uiteindelijk wel mooie film. Het gaat over mensen die keuzes maken die persoonlijk zijn, veroordeeld worden maar toch doorzetten. Helaas zullen de mensen altijd beoordelend en veroordelend zijn over dingen die anderen doen. Zie het als overlevingsnoodzaak. Maar een goede film om te zien met goede en soms grappige rollen. Ik raad hem zeker aan!
Anoniem
Het is zo'n toffe film, ik raad het iedereen aan.
Anoniem
heeel mooooi
Anoniem
Love and Honor is een leuke aangrijpende film. Het dramatische verhaal van Dalton en Lie blijft boeiend van het begin tot einde.
loading